Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: League of Legends - [LOL] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: RLdveOu.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
League of Legends Online- [LOL] - Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.20 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Adalet Meydanlarında başarılı bir karşılaşma için pek çok şey bilmek gerekir.Yeni oyuncu rehberinde şampiyonunu nasıl kontrol edeceğini ve eğitim oyunu esnasında savaş alanında karşılaşacağın yapıları öğreneceksin. Hazır olduğunda, rekabetin havasını soluyacağın gerçek bir League of Legends oyunu bile oynayacaksın.

Şu anda dünya eski bir oyun denilmeyecek kadar yeni olan, bir gerçek zamanlı strateji oyunuyla çalkalanıyor. Bu oyun ki Riot Games tarafından yapılmış ve birçok yerden maddi destek almış, gün geçtikçe her açıdan geliştirilmeye devam eden bir MMORTS. Oyun tamamen ücretsiz bir indirilebilir içeriğe sahip. Ayrıca internet bağlantısı yavaş olanlar için söylüyorum, oyunu indirmek için saatlerce beklemenize gerek yok. Sadece oyunun 3 mb boyutunda olan indirme yardımcısını indirin ve açın, bırakın geri kalanını oyun yapsın. Tamamen otomatik olarak patch atıp yüklemeyi gerçekleştiriyor oyunumuz kendi kendine. Hemen bu işlemin ardından ise yine ücretsiz olarak bir üyelik alıyor ve oyunu oynamaya başlıyorsunuz.

Oyun bünyesinde şuan 112 tane karakter barındırmaktadır ve her 2-3 haftada bir yeni karakter eklenmektedir. Bu karakterler ise yetenek gücü, saldırı gücü ve tank olarak üç sınıfta değerlendiriliyor. Kısaca bahsetmek gerekirse saldırı gücü olan karakterler normal vuruşlarla daha fazla hasar vermekte, yetenek gücü kullanan karakterler ise daha çok skill kullanımına dayalı hasar vermektedir. Tank dediğimiz diğer karakterle türleri ise daha çok hasar vermektense daha çok savunmaya dayalı karakterlerdir. Yani yüksek zırh, büyü direnci ve cana sahip olup genelde takım savaşlarını başlatan ve Ya Allah Bismillah diye ortaya atlayan karakterler bunlardır.

Gelelim oyunun başlıca kavramlarına:

Rün sayfaları sizin karakterlerinize sağlayacak bazı savunma, saldırı, hız, yetenek gücü gibi kitaplarla yapılandırmanızı sağlıyor. Bu rün sayfalarına 3 adet ana rün, 9 adet damga, 9 adet savunma ve 9 adet kendinize kalmış kitaplar uygulayabiliyorsunuz.

Master Ağacı ise bir diğer yapılandırma özelliğimiz. Her seviye atladığınızda 1 adet kullanılabilir master ağacı yetenek puanı elde ediyorsunuz ve bunu ister saldırı ister savunma isterseniz de işlevsel özellik olarak kullanabiliyorsunuz. Toplamda 30 adet master ağacı puanı alabiliyorsunuz çünkü oyunda ulaşabildiğiniz son seviye 30.

Riot puanı ise isteğe bağlı olarak çeşitli ödeme yöntemleriyle alabildiğiniz ve bu puanlarla karakterler, karakterlerinize kıyafetler, deneyim ve itibar puanları arttırıcılar alabileceğiniz oyun parasıdır.

İtibar puanı ise para ile alamayacağınız, sadece ve sadece oyun oynayarak oyun sonunda kazanabileceğiniz ve karakter açabileceğiniz oyun içi puan türüdür.

Deneyim puanı, oyun sonunda oyunun oynanış süresi ve galibiyet-mağlubiyet durumuna göre kazanacağınız ve seviye atlamanıza yarayan puandır. Oyun süresi ne kadar artar ise kazanacağınız deneyim ve itibar puanı da buna doğru orantılı olarak artacaktır.

Dünyayı kasıp kavuran yeni gerçek zamanlı strateji oyunu olan League Of Legends’ı hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz genç sihirdarlar. Fakat oyun oynayacağız diye de gerçek hayatınızı unutmamanız dileğiyle.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: EfUJwX5.jpg]
[Resim: xVoGgTB.jpg]
[Resim: PfePYd2.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8
İşlemci: Intel CPU 2 Ghz İşlemci
Ram: 512 MB RAM
Hard disk: 750 MB Boş Harddisk Alanı
Ekran Kartı: DirectX 9.0 destekleyen herhangi bir VGA.
Ses Kartı: DirectX 9 destekleyen ses kartı.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista
İşlemci: Intel 3 GHz CPU yada daha üstü
Ram: 1 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce 8800 ve üstü bir ekran kartı
Hard disk: 750 MB boş harddisk alanı
Ses Kartı: DirectX 9 destekleyen ses kartı.

[Resim: 7a2BWh3.png]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
oyunun eski haline bakmak için geldim .) dünyanın en çok oynanan online oyunu söylenecek bişi yok
ŞU OYUNU HER YERE KOYMAYIN ABİ 3. 4. SINIF COCUKALRI GORUP INDIRIYORLAR OYUN KEYFIMIZ KACIYOR
Age of Empires III linki çÇıkıyo düzeltsenize

Linkler Yenilencekmi ?
düzeltildi
Son versiyonunun torrentini koysaydın ya. Bi de yarım saat updatelerle uğraşacaklar. Direk oyunun kendi sitesinden de indirirler updatelerle uğraşmak istiyorlarsa.
ooo çok saolun
Küçüklüğümün Oyunu Dicem 12 Yaşındayım (Fayil) Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Eline sağlık meraklısı varsa takılabiliriz Gülümseme
(07.02.2014 21:32)azem18916 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eline sağlık meraklısı varsa takılabiliriz Gülümseme

West ise server takılırız tabi ^^
Sayfalar: 1 2
Referans URL