Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Parkur Oyunlarında Yeni Bir Bakış Açısı:Granny Smith
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Google Play’de gayet popüler bir oyun olan Granny Smith bize bir babaannenin elma uğruna yaptığı çılgınlıkları anlatıyor! Mediocre tarafından geliştirilmiş Granny Smith gayet zevkli bir oyun ve kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmekte. Google Play’de 4.8 puan alan oyun 20MB boyuta sahip. Oyunda amaç parkuru tamamlamak ve önümüzdeki hırsızdan önce elmaları almak, gayet fazla bölüm seçeneğine sahip oyun maalesef pek fazla karakter desteği sunmuyor.Oyunun grafikleri çok orijinal ayrıca karakterimizin düşerken veya bir evin içinden geçerken kırdığı parçalar ve benzeri fizik efektleri gayet gerçekçi ve oyuna tat katmakta.

[Resim: Granny-Smith-banner.jpeg]
Granny Smith
Boş zamanlarınızı değerlendirip oynayacağınız bu oyun hem ücretli full sürüm hemde ücretsiz deneme sürümüne sahip fakat deneme sürümündeki bölüm sayısı çok az ve bir oynayışta bitiyor.Fakat full sürüm satın almak isterseniz fiyatı 2.03$.
Çılgınca hareketler yapıp bölümleri bitirmeye çalıştığımız bu oyunun ücretli sürümüne buraya,ücretsiz sürümüne ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
[Resim: best-arcade-games-for-android-granny-smith2.jpg]
[Resim: granny-smith-ios-1.jpg]
Referans URL