Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: eleştiri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
arkadaşlar aylardır bu forumu takip ediyorum gördüğüm en sığ forum bir topluluk hiçmi kendini geliştiremez. yönetici arkadaş haberlerle alakalı bir bölüm açacağını söylemiş memlekette birsürü haber sitesi var bırakın bu işleri birde insanlara çok iyi çalışırırsanız size oyun inceleme rütbesi vereceğim diyor. insanların zekası ile alay etmeyin lütfen. türkçe dublaj filmler 24 saat sonra bu foruma düşüyor bunların çaresine bakın bence haberlerle falan uğraşmayın. bir film sizin siteye gelene kadar insanlar çoktan izlemiş üzerine keyif sigarasını içmiş oluyor. dizi filmler için bişey demiyeceğim yayından haftalar sonra forumunuza düşüyor onlara bakmıyorum bile altyazılı filmlerse zaten torrent, heryerden bulunabilir olmasına karşın değişen bir şey yok. kendinize hiç güvenmediğiniz o kadar belliki sitenin ismi bile başka bir siteyi çağrıştırıyor diyecem değil valla aynısı. neyse arkadaşlar sizlere iyi forumlar bunların sadece bir eleştiri olduğunu lütfen unutmayın. iyi forumlar arkadaşlar bu arada aklıma gelmişken yönetici kardeşlerim kimse kimseye abi diyerek saygı göstermez saygı içten gelir bu konuda lütfen kimseyi zorlamayın.
Sadece film hakkında söylüyeceğim bi filmi upload etmek o kadar kolay deyil genede yöneticiler moderatörler işini en iyi yapıyor benim düşüncem budur.
Film yüklemek gerçekten zor. Torrent olarak sunsak seed yok. Upload ederken uzun sürüyor. Bu yüzden ama sana hak veriyorum çünkü her şeyi ister bir kullanıcı.
Forumda birine zorla abi dedirterek saygı göster diye zorlayan oldu mu olduysa söyler misin merak ettim öyle zorlayacak biri yok diye biliyorum ben
Gerçekten bu forum en iyi forumlardan biridir eleştiri boş yapılmış ben filmi normal sitelerden kalitesiz indireceğime buraya yüklenmesini bekliyorum 1 veye 2 günde yükleniyor yaptıkları işi ben facebook sayfamda bile zor yapabiliyorum.
Öncelikle ismimiz ve torrentlerimiz hakkında konuşalım. Biz hiçbir zaman torrentlerin kendimize ait olduğunu iddiaa etmedik. Biz sadece Türkçe olarak kullanım kolaylığı yaratmak ve üyeliği olmayan kişilere yardımcı olmak için torrentleri paylaşıyoruz. Ayrıca en azından diğer siteler gibi public torrent sitelerinden alıp sunmuyoruz en azından bir katkımız var. Oyun inceleme olayını anlamadım kusura bakmada yoldan geçene rütbe verecek değilim asıl senin zihniyetin sitenin kalitesini düşürür. Dublaj filmler olayınıda kesinlikle abartıyorsun güncel filmler gününü gününe eklenir saat farkı olur o da insanız sizden para kazanmıyoruz daha iyi hizmet istiyorsan turbobit e para ödemeni öneririm.
Gördüğün en sığ forumu neden aylardır takip ettin? Bilmiyorum kaç yaşındasın ama hiç "olgu" ve "görüş" kelimelerini duymadın mı? Madem yorum yapacaksın, herkesi etkileyen yorumlarda bulunma. Buradaki hangi üye insanların zekasıyla alay ediyor? Seni anlamaya çalışıyorum ama şu durumda gerçekten zor, sitede yetkili olmadığını düşündün mü hiç? Forum düzenini kim sağlayacak? Eğer bu forum en sığ forum olsaydı bu kadar üyesi olmazdı değil mi? Bu "sığ" yakıştırması tüm üyelere yapılan bir ayıptır. Elimizden geldiğince sunucular açıyoruz, etkinlikler yapılıyor, espriler, muhabbet, sohbet... En iyi hizmet için çalışıyor yöneticiler, ama sen ağır sözlerle çok abartılı bir eleştiri yapıyorsun. Madem eleştireceksin, biraz saygılı olarak eleştir.
"En sığ forum" yerine "Forumun geliştirilmesi gerek" gibi ifadeler kullan, saygılı ol. Dizi filmler yayından haftalar sonra düşüyorsa bu foruma o zaman başka bir sitede izle, eğer program indireceksen buyur, buradan indir. Film isteğini söyle, ertesi gün eklenir.
Herkes aynı fikirde değil seninle, milletin aklını çelmeye çalışıyor gibisin, buradaki konuya bakmanı öneriyorum.

Daha diyecek bir şey kalmadı sanırım, eğer aklında soru işaretleri varsa sor, kısa süre içinde cevaplarım.
Ben bir tek Admine abi derim o da benden yaşça büyük olduğundan dolayı. Sen diyelim 20 yaşındasın 50 yaşındaki İzzet adındaki bir adama İzzet diye mi seslenirsin yoksa en azından İzzet Amca filan mı dersin? Sonra ben öyle abi diyenlerle de demeyenlere de aynı saygıyı gösteririm. Çoğunluğu kişi de Mustafa der bana. Hiç de ağırıma gitmez.

Film paylaşımları hakkında fikrim yok. Torrentleri Türkçe yapıp insanların anlamasını sağlıyoruz. Bizim kadar sayfasını titiz kullanan bir site var mı? En az 40 satır bilgi yazıyorlar ama biz 5 satıra o bilgiyi özetliyoruz. VE en önemlisi biz kategorimizi aşıp yük taşımaya cesaret ediyoruz. Biz sizlere saygı gösteriyoruz. Sizde keşke emeklerimize rağmen 'birazcık' saygı duysaydınız. üzgün
Referans URL