Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xbox One Konsolları Artık Pc’de Çalışabilecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Microsoft ekibi, PC kullanıcıları için konsolların Xbox One’da kullanılması için daha önceden bir bildirim yayınlamış ve bu haberi buradan sizlere duyurmuştuk. Windows x86 ve x64 tabanlı sistemler için yayınlanan sürücüler ile birlikte PC kullanıcıları artık oyun oynarken Xbox One’ın oyun kumandasını kullanabilecekler.

Geçen Kasım ayında Xbox One satışları ile bu sürücülerin geleceğini bildiren Microsoft ekibi, 8 aylık sürenin ardından verdiği bildirimin arkasında durarak yeni konsolların artık PC’lerde kullanılmasını sağlamış oldu.

“EKSTRA BAĞLANTI VE APARAT GEREKMİYOR”
Eğer bir Xbox One kullanıcısı iseniz konsolu Pc’de kullanmak için herhangi bir aparat veya farklı cihaz gerekmeden kolay bir şekilde kullanma imkanına sahipsiniz. Microsoft ekibi, bu bağlantı için herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan 32 bitlik sürücüler veya 64 bitlik sürücüleri bilgisayarınıza yüklemeniz ile çalışacağını belirtiyor.

Sizde bu deneyimi bilgisayarınıza yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. 32 bit ve 64 bit sürümleri aşağıdan ihtiyacınıza göre indirip yükleyebilirsiniz.

32 Bit:
https://yadi.sk/d/0huAl-nzT8GTA

64 Bit:
https://yadi.sk/d/WwAQs1BwT8Ge5
Referans URL