Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google, Skybox Imaging’i Satın Aldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Google yavaş yavaş bu dünyadan uzaklaşıp farklı diyarlara kaymaya başlarken, şimdi de Skybox Imaging firmasını satın aldı. Detaylar haberimizde.

Skybox Imaging firması, yüksek çözünürlüklü uydu görüntüleme gerçekleştirmelerini yaparken, Google tarafından 500 milyon dolara satın alındı.

Skybox’u satın alması ile birlikte ne gibi bir projelere kalkışacağı kesin olarak bilinmezken, Google Earth ve Google Haritalar için güncel uydu görüntülerinde kullanılabileceği düşünülüyor.

Google ekibi tarafından yapılan açıklamada, Skybox’u satın alarak internet erişimlerinin genişletilmesi ve afet yardım çalışmalarına destek amacı ile çalışmaların gerçekleştirileceğini bildirdi.


[Resim: jJbgjL.png]


“GOOGLE NE PLANLIYOR ?”

Nisan ayında drone üreticisi olan Titan Aerospace‘i satın alan Google ekibi, bu firmanın teknolojisini de internet erişimi ve afet arama çalışmaları için kullanılacağını belirtmişti. Fakat Loon, Titan Aerospace ve Skybox derken birçok uydu mecrası ile ilgili firmaları satın almaya devam ediyor.

Paranın suyunu çekmediği ekipte geleceğe yönelik uzun vadeli büyük planlar yatıyor. Bu planların henüz ne olduğu açıklanmasa da, çoktan işe koyulmuş ve planlanmış teorilerin olduğuna eminiz. Google robotlar, uzay bilimleri ile birlikte geleceğe yönelik neler yapacağını herkes merakla bekliyor.
Referans URL