Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ZamundaTorrent - Haziran - Oyun Haberleri !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: jQdD4Ic.jpg]

Merhaba arkadaşlar. Bugün karar aldığım ve her ay düzenli olarak çıkarmak istediğim bir işe giriştim. Bundan böyle her ay oyunlardan haberler vereceğim. Cümleleri kısa ve öz yayınladım ki okurken sıkılmayın diye. Umarım beğenirsiniz.



Assassin Creed: Unity - Oynayış videosu
[Resim: paVcIDq.jpg]
Assassin's Creed serisinin yeni nesle yani PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a özel ilk oyunu olan Assassin's Creed: Unity'nin başında Ubisoft Montreal yer alıyor. 18. yüzyılda Paris'te geçen oyun bizi bir suikastçı olarak Fransız İhtilaline götürüyor. 28 ekim' de sizlerle.

[Resim: d42yqh4.jpg]
[Resim: azoL5mG.png]





Dead Island 2 - 2014 - Fragman
[Resim: XxDWwUo.jpg]
Dead Island serisinin yeni oyunu yine çok başarılı bir tanıtım videosuyla karşımıza çıktı. Zombilere karşı verdiğimiz amansız savaşın adresi ise bu oyunla birlikte değişiyor. Dead Island 2 PC, PlayStation 4 ve Xbox One için gelecek sene içerisinde çıkacak. Bir kaç bilgiye göre haritadaki zombi sayısında artış var. Oyunun ilk videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!





Grand Theft Auto V - PC ile ilgili haberler
[Resim: VNxYCoN.jpg]
XBOX ONE ve PS4 için kesin bilgilere ulaşılan GTA 5 için PC içinde kesin bir sonuca ulaşıldı. Kesin sonuçlara göre GTA 5, PC için 31 Aralık tarihinde piyasaya sürülecek. Artık tek yapmanız gereken beklemek. Bu bilgi Dünya çapında en iyi oyun marketlerinden olan ''AMAZON.com'' sitesinden alınmıştır.

[Resim: nWywBkv.png]





The Witcher 3: Wild Hunt - Oynayış videosu- Fragman - Görüntüler
[Resim: 7oBbNlY.jpg]
Saygı duyun. Şu an oyun dünyasının belki de en önemli RYO serilerinden birinin yeni oyununun bilgilerini okuyorsunuz. Belki de en iz bırakmış karakterlerden biriyle karşı karşıyasınız. Witcher 3: Wild Hunt ve Geralt of Rivia'dan söz ediyorum. Aklımdan tek bir cümle geçebiliyor. Saygı duyun. Ama ne kadar beyhude bir çaba olduğunu biliyorum. Zaten bugüne kadar okuduğum yorumlarınızdan, ilgili haberlere tıklayışınızdan cevabı biliyorum. Buradaki neredeyse herkes CD Projekt RED'e ve yaptığı işe saygı duyuyor. Mesele, CD Projekt RED bu saygının daha fazlasını da hak ediyor mu?

Birçok kişinin 2014'te en çok beklediği oyun olan The Witcher 3: Wild Hunt'ın çıkış tarihi sonunda açıklandı. Ancak bu açıklama çıkış tarihini netleştirse de oyuncuları üzdü.

Resmi siteden açıklama yapan CD Projekt RED, The Witcher 3 üzerinde uzun zamandır uğraştıklarını ve oyunu 2014'ün sonunda çıkartmayı planladıklarını, ancak istedikleri kaliteye ulaşması için oyunu birkaç ay ertelediklerini belirtti. Ertelenme sonrasında The Witcher 3: Wild Hunt'ın çıkış tarihi 2015'in şubat ayı olarak kesinleşti. Hemen alt kısımda bulunan video ve görüntülere bakabilirsiniz.


[Resim: l3qVebq.jpg]
[Resim: G243QKK.jpg]
[Resim: qx3FZlk.jpg]








Ubisoft, Rainbow Six: Siege'ı duyurdu!
[Resim: kQL4Fc0.jpg]
Ubisoft, sonunda Rainbow Six serisinin yeni oyununu duyurdu. Ubisoft konferansın en sonunda, en büyük bombası olan Rainbow Six serisinin yeni oyununu, Rainbow Six: Siege’ı duyurdu! Video ve görüntüler hemen alt kısımda.

[Resim: MStuv1T.jpg]
[Resim: 8vxYcjU.jpg]
[Resim: 3qFzjYN.jpg]




Yukarıdan oynanış videosunu izleyebileceğiniz Rainbow Six: Siege ile SWAT ruhunu tekrar hissetmeye hazır olun. Oyun hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, elimize geçen tek video bu oldu. Bakalım önümüzdeki günlerde Rainbow Six: Siege hakkında neler göreceğiz?



Mirror Edge' den haberler !
[Resim: Ec9jMV4.jpg]
Yepyeni Mirror Edge oyunu geliyor. Yeni oyun önceki bölümden iyi özelliklerini alır, ama biz çok daha dengeli bir oyun, yeni grafik ve diğer birçok yenilik yepyeni bir seviyede gelecek. Biraz sabır.

[Resim: lM1zZJu.jpg]



Call of Duty: Advanced Warfare'den Ne Bekliyoruz?
[Resim: LXMzFYW.jpg]
Oyun tamamen yeni bir motor üzerinde oluşturuluyor. Bu bilgiler of Duty yeni Call of ilk parçalarından biri oldu, ama tüm dünyada oyuncular bu bilgilerin çokoğunun doğru olduğuna inanmıyor. Gelişmiş Warfare için "motor sıfırdan tamamen oluşturuldu, ama yine birkaç eski motorlar mevcut. Oyun 4 Kasım PS4 ile ilgili, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC çıkıyor.

11 sene önce başladı bu efsane. O zamanlar, FPS'nin diğer atalarıyla birlikte sahne aldı Call of Duty ve o 2. Dünya Savaşı'nı damarlarımızda hissettirdi bizlere. Peki ya sonra n'oldu?

Serinin oyunları gelmeye devam etti, devam ettikçe biz de mest olmaktan kendimizi alamadık. Big Red One girdi araya, daha sonra Modern Warfare'a kadar gitti bu seri.

Bana soracak olursanız, bu oyunu gerçekten Call of Duty yapan tek dönem Modern Warfare dönemi olmuştu. İlk oyunları tabii ki de unutmuyoruz, fakat senaryo ve aksiyon bazlı bir FPS olarak bildiğimiz Call of Duty, bu özelliğini bizlere Modern Warfare serisinde göstermişti. Geçtiğimiz haftalarda yeni Call of Duty'nin ilk görüntüleri verildi; Advanced Warfare. İsminde "Warfare" geçmesi beni heyecanlandırmadı değil, eski alışkanlıklardan olsa gerek. Fakat başında olan "Advanced" kelimesi ise aynı oranda beni gerdi de. Nedenini bilmiyorum, ama artık Call of Duty ismini duyunca tüylerim kalkıyor, korkuyorum. İrkiliyorum, geriliyorum. Bu yüzden Advanced Warfare'den beklentilerim bir hayli yüksek. Görüntüler ve oynayış videosu alt kısımda.



[Resim: yjKunwj.jpg]
[Resim: eV537eO.jpg]
[Resim: 22NhlTd.jpg]
[Resim: KJboKrH.png]





Hunt: Horrors of the Gilded Age PC ve Konsollar İçin Duyuruldu.
[Resim: Ain33tH.jpg]
Crytek, dört kişilik co-op oyunu Hunt: Horrors of the Gilded Age'i atmosferik fragmanıyla birlikte yayınladı.

Aşağıdan görebildiğiniz oyun "PC ve konsollar için ilik donduran yeni bir çoklu oyunculu tecrübe" olarak nitelendiriliyor. Göründüğü gibi aksiyon 'third-person' olacak ve dört oyuncu birlikte gruplaşarak kana susamış yaratık dalgalarına karşı duracak ve 'boss'ları beraber avlayacaklar.

1800'lerin sonlarında geçen Hunt, her köşesinde sinsi sinsi duran kötülük mitleri ve efsaneleriyle dolu bir dünyada geçiyor. Siz, bir avcı olarak başlıyorsunuz – dünyayı saran bu kötülüklerin sayısını azaltmak üzere silah kuşanan sayılı kişilerden birisi. İçerik olabileceği en az bir şekilde prosedürsel olarak yapılmış, yani aynı bossu, aynı yaratıkları aynı yerlerde görmek neredeyse imkansız. Bu belirsizlik de oyuna, korkusunu veren en büyük etkenlerden birisi.

Kapalı betasının bu senenin ilerleyen zamanlarında PC için başlayacağı oyun, her ne kadar Left 4 Dead'i andırıp Evolve'un avcılarını çağrıştırsa da, ilk olarak E3'te görücüye çıkacak, biraz şansla, yakında size çok daha fazla bilgi verebileceğiz.

Ayrıca Crytek'in önce sızan daha sonra resmi olarak duyurusu yapılan yepyeni MOBA'sı Arena of Fate'in de yolda olduğunu hatırlatalım.


[Resim: CCFchmU.jpg]
[Resim: cs41nWH.gif]
[Resim: vmF2KtP.jpg]





FAR CRY 4' den taze video !
[Resim: 3cXEIcj.jpg]
Yeni FAR CRY oyunu ile karşınızdayız. Oyunda çok büyük yenilikler var. Oynayış on numara olmuş. Harita büyüklüğü artmış ve co-op seçeneği mevcut. Bu oyundan benim beklentilerim en üst seviyede. Alt kısımdaki video'da kısa bir oynayış mevcut.





Her ay çıkacak olan bu oyun haberlerini kaçırmayın. Takipte Kalın !
Kesinlikle %100 şahsi emeğimdir. Alıntı değildir.


[Resim: td8jK04.png]
Tüm haberleri tek konuda toplaman iyi olmuş, teşekkür ederim ^^
teşekkürler çok uğraşmışsındır
Tesekkurler Gülümseme En Cok Gta 5 Bekliyorum
FAR CRY 4' den taze video ! eklenmiştir.
Çok başarılı. Aslında dergi olarak düzenlense harika olur. Dergilerin yüklendiği siteler var.
sonunda ac serisi gemiden inmiş ve çok iyi gözüküyo devrim kanlıdır adamlarda direk kelle alma derdinde Açık Ağızlı Gülümseme
Katılıyorum. Gemiyi abartmışlardı.

(12.06.2014 10:22)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok başarılı. Aslında dergi olarak düzenlense harika olur. Dergilerin yüklendiği siteler var.

Dergi iyi olurdu ama şimdilik böylesi iyi. Çok takip eden olursa dergi yapılır.
(12.06.2014 10:22)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok başarılı. Aslında dergi olarak düzenlense harika olur. Dergilerin yüklendiği siteler var.
aslında dergi olarak basılması gerekir ama stüdyo lazım çok iş yani bide para lazım yani dergi işi biraz zorlar internette dergiyide pek okuyan yok diye biliyorum
(12.06.2014 10:37)Worgedei Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(12.06.2014 10:22)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok başarılı. Aslında dergi olarak düzenlense harika olur. Dergilerin yüklendiği siteler var.
aslında dergi olarak basılması gerekir ama stüdyo lazım çok iş yani bide para lazım yani dergi işi biraz zorlar internette dergiyide pek okuyan yok diye biliyorum

evet.
Sayfalar: 1 2
Referans URL