Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Grand Theft Auto V Yeni Nesile ve PC'ye Duyuruldu!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Sony'nin TSİ 4.00'da başlayan E3 konferansında GTA V'in sadece PS4 için duyurulduğu gibi bir izlenim edildi ama daha sonra firma kendi Youtube hesabından bir video ile oyunu PC, XBox One ve PlayStation 4 için duyurdu. Oyun bu sonbaharda oyuncularla buluşacak.




Grand Theft Auto V - STEAM



Çok geç oldu. Sırf millet torrent kullanmasın diye PC için çıkarmadılar oyunu, yüksek miktarda gelir elde ettiler ve şimdi PC için çıkarıyorlar. Çok ayıp bir şey bence Rockstar Games'in yaptığı.
pc için haziranda çıkaçağını belirtmişlerdi yine uzattılar üzgün
İsterlerse şimdi çıkarsınlar, oyun çok satmayacak ki. Ben oyunun her şeyini görmüşüm YouTube'ta. Tüm görevlerini, neler yapılacağını, neden oynayayım şimdi?
(10.06.2014 11:23)ImaXimuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]pc için haziranda çıkaçağını belirtmişlerdi yine uzattılar üzgün

Ben şimdiye kadar hiçbir yerde pc çıkış tarihine dair bir bilgi göremedim. Sen Haziran'da olduğunu kimden duydun? Gülümseme
E3 konferansında duyurulduğu gibi çıkacak denilmişti, onu diyor sanırım @Renown
Tecnopat'dan duydum videolu çekim yapmışlardı oradaki uzmanlar diyordu.
(10.06.2014 12:06)ImaXimuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tecnopat'dan duydum videolu çekim yapmışlardı oradaki uzmanlar diyordu.

Demek ki o kadar uzman değillermiş. Gülümseme
(10.06.2014 12:07)Renown Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10.06.2014 12:06)ImaXimuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tecnopat'dan duydum videolu çekim yapmışlardı oradaki uzmanlar diyordu.

Demek ki o kadar uzman değillermiş. Gülümseme

Zaten bende pek inanmamıştım Gülümseme
şok oldum gittim resmi sitesine girdim bir daha şok oldum gerçekten çok sevindim çünkü umudumu kaybetmiştim fakat benim kafamdaki şüphe şu idi. rocstar aslında gta 5 i pc ye getirmek istemiyor gibiydi ancak watch dogs onun rakibi olduğu için ve tüm platformlara çıktığı için gta 5 e göre bir adım öne çıktı ve herkes gta 5 in pc ye gelmeyeceğine ama watch dogsun pc ye geldiğine inanıp gta 5 i silmişlerdi bence firma bu konuda oyuncu ve prestij kaybetmemek için tüm platformlara sonunda duyurdu
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL