Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sony Xperia Z2 Türkiye'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: xperia-z2-hero-black-1240x840-fc5a31e4db...32c912.jpg]

Suya dayanıklılık ve 4K video çekim özelliği ile dikkat çeken Sony Xperia Z2 Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Pop müziğin unutulmaz efsanesi Michael Jackson'ın "Xscape" adlı yeni albümü ücretsiz hediye eden Sony Xperia Z2 Türkiye'de 2.199 TL fiyat etiketiyle raflarda yerini alıyor.

Full HD’nin dört katı olan 4K çözünürlüklü video çekimi ile profesyonel video çekim deneyimini akıllı telefona taşıyan Xperia Z2, amatör kısa film trendine yeni bir boyut getirecek gibi görünüyor. Kendi filminin yönetmeni olmak isteyenler, Xperia Z2’nin “Movie Creator” özelliği ile videoların üzerinde istediği değişiklikleri yapabiliyor, istediği kareyi çıkarabiliyor, farklı efektler ekleyebiliyor ve ön izleme yapabiliyor.


4K Video Çekimi

Xperia Z2 ile Timeshift, AR Effect, Social Live gibi akıllı kamera uygulamaları daha da gelişerek, video için de kullanılabilir hale geliyor. Saniyede 120 kare çekebilen Timeshift Video istediğiniz her yerde, hatta su altında bile karmaşık ayarlara gerek kalmadan çektiğiniz videoların kimi sahnelerini yavaşlatarak dramatik bir etki elde etmenizi sağlıyor.

Daha önce fotoğraflarınızı eğlenceli kılan AR Effect, Xperia Z2 ile videolarınıza sadece görsel olarak değil, ses efekti ile birlikte eklenebiliyor. Farklı efektlerle videonuzu daha profesyonel ve yaratıcı kılarken, yeni gelen Background Defocus özelliği ile arka planın bulanıklığını ve netliğini ayarlayarak aynı profesyonelliği fotoğraflarınızda da yakalayabiliyorsunuz.
Full HD TRILUMINOS Ekran

BRAVIA görüntüleme teknolojisini 5,2 inç boyutundaki Full HD TRILUMINOS ekran ve yeni Live Colour LED teknolojiyle birleştiren Xperia Z2, gerçeğe yakın, keskin ve canlı bir görüntüleme için geniş bir doğal renk paletini sunuyor. TRILUMINOS ekran ve yeni Live Colour LED teknolojisi, kırmızı, yeşil fosfor, mavi LED ve özel renk filtreleri kullanarak daha parlak bir ışık ve zengin renkler yaratıyor. Xperia Z2 aynı zamanda her görüntüyü analiz eden ve keskin videolar oluşturmak için eksik pikselleri yeniden oluşturan X-Reality özelliğini de barındırıyor.

Akıllı telefonlara suya ve toza dayanıklılık özelliği (IP55&IP58) ekleyen Sony Mobile, Xperia Z2’de de bunu sürdürürken dayanıklı alüminyum çerçeveyi OmniBalance dizayn anlayışıyla buluşturuyor. 8.2 mm inceliğinde, kullanım kolaylığı sağlayan bir tasarımda harmanlayan Xperia Z2 siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuldu.
Teknik Özellikler

Qualcomm Snapdragon 801 dört çekirdekli 2,3 Ghz işlemciye sahip 4G LTE Xperia Z2, internette gezinirken, video izlerken veya oyun oynarken hızıyla öne çıkıyor. Zengin grafik ve oyunlar için Adreno 330 GPU ve kamera, video ve iyi bir ekran deneyimi için dual ISP sunuyor. Xperia Z2, Sony’nin akıllı telefonlarının pil ömrünü 4 katına kadar artıran Batarya STAMINA Modu’nu 3200 mAh’lık bataryası ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Tek dokunuşla NFC veya Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanarak egzersizlerden, sosyal hayatınıza, uyku anınızdan, eğlenceye kadar hayatınızı kaydeden SmartBand de Xperia Z2’nin en iyi ortağı oluyor.





Alıntıdır.
s4 mini'yi elden çıkarıp bunu alıcam kesinlikle.
Referans URL