Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Arkham Knight Ertelendi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: OeGrXMI.jpg?1]


Batman: Arkham serisinin hayranları için kötü bir haberimiz var. Rocksteady Studios tarafından yapılan açıklamaya göre Batman: Arkham Knight, 2015 yılının ilk aylarına ertelendi.

Daha önce Ekim ayı içerisinde piyasaya sürüleceği açıklanan yapım için Rocksteady tarafından düzenlenen özel etkinlik sırasında bildirilen bu erteleme haberiyle birlikte oyunun kesin çıkış tarihi de bilinmez bir hal aldı. Çünkü firma kesin bir tarih vermekten kaçınırken, tahminler 2015 yılının ilk aylarında piyasaya sürülmüş olacağı yönünde. Ertelemenin sebebi ise gizli tutulmuş durumda.

Aynı etkinlikle Rocksteady Studios, Batmobile’in nasıl kullanılacağı ile ilgili de önemli bilgiler verdi. Batmobile’in iki farklı sürüş modu olacağını belirten yetkililer, bu modların Pursuit ve Battle olarak adlandırıldığını bildirdi. Pursuit modunda genellikle şehrin sokaklarında turlamaktan başka bir şey yapılmayacak. Battle modunda ise Batmobile’i bir tank gibi tüm özellikleriyle birlikte kullanabileceğiz.

Battle moduna geçildiğinde aracın kontrolleri de değişecek ve çok daha fazla seçeneğimiz olan bir moda merhaba demiş olacağız. Batmobile ile ilgili daha da güzel bir detay ise aracın uzaktan kumanda ile kontrol edilebilecek olması. Rocksteady bu sayede oyuncuların çevresel etkenlerin de kullanılması gereken bulmacalarda Batmobile’i kullanabileceğini söyledi.

Batman: Arkham Knight hakkında elimizde şimdilik başka bir bilgi bulunmuyor diyebiliriz. Oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için kesin çıkış tarihi açıklandığında ya da yeni bilgiler gelmeye başladığında biz de sizlere aktarıyor olacağız.

Bizi takip etmeye devam edin!


''ALINTI''
Ertelenmesine çok üzüldüm ben bu oyunu bekliyordum
Ertelenme Artık Moda Oldu Yok Su Ertelenme Yok O Ertelenme İnsan Biraz Hesap Yaparda Tarih Verir Hep Değerleri Azalıyor Böyle
Aynen katılıyorum
Referans URL