Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Torrent ekleyebiliyor muyuz ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bizde torrent ekleyebiliyor muyuz ? Yeni ps3 cafe açtım bi hayli oyun indiriyorum. şimdilik çoğunu buradan indirdim ama olmayanlar partları eksik olanlar felan var. Bende torrent eklemek isterim.
Konuyu İnceleyin:http://torrentv.net/konu-Yetkili-Alimlari-Hakkinda.html
Öncelikle hayırlı olsun elbette her türlü desteğe açığız ama sitenin kalitesini koruyabilmek için bir takım önlemler almamız gerekiyor yetkili alımlarında, bu şartları yerine getirdiğiniz takdirde her türlü yardıma açığız.
'' Siteye kayıt olalı 1 Ay'dan fazla olmuş ve 2 Gün online süresi olan üyeler'' Mod olmak isteyen birisi için bu şart mantıklı haklısınız ama paylaşım yapmak isteyen birisi için bence mantıksız olmuş. Sonuçta 2 gün forumda nasıl geçer? Ancak forumu açar yatarsan olur sanırım Gülümseme
Kurallar Bu İstiyen Beğenir İstiyen Beğenmez Bizim 4 Hafta Varda Sizin 2 Gün Geçmiyormu?
konuyu dağıtmak gibi olmasın ama Serkan abi ben animelerde iyi gidiyormuyum
Ö.M ile sorabilirsin Engincan.
(03.06.2014 19:47)CryLieR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]'' Siteye kayıt olalı 1 Ay'dan fazla olmuş ve 2 Gün online süresi olan üyeler'' Mod olmak isteyen birisi için bu şart mantıklı haklısınız ama paylaşım yapmak isteyen birisi için bence mantıksız olmuş. Sonuçta 2 gün forumda nasıl geçer? Ancak forumu açar yatarsan olur sanırım Gülümseme

Aslında bakarsanız gerekli, sitede daha vakit geçirmeden, kuralları öğrenmeden, üye olduğu gibi konu paylaşanları engellemek için gerekli bir önlem. Hele hele virüs bulaştırmak isteyenler için büyük bir alan sağlamış oluruz.
Bu taraftan düşünmemiştim haklısınız Gülümseme

(03.06.2014 19:55)VJasonS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kurallar Bu İstiyen Beğenir İstiyen Beğenmez Bizim 4 Hafta Varda Sizin 2 Gün Geçmiyormu?

Gülümseme Senin durumunla benim dururmumun bir olmadığını anlatmam gerek miyor sanırım sen yöneticisin tabi ki olacaksın. Ben kullanıcıyım Gülümseme Diğer yandan Mod olayımda demedim. Kullanıcı olarak soru sordum beni azarlar kovar gibi davranman gerçekten hoş değil. AMAN banlanırım aman yönetici bu diye de lafımı sakınmam. Ya konuşmayı bilmiyorsun ya da terbiyesizsin. Sana kolay gelsin dostum.
Referans URL