Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bilgisayarım Çöktü !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugün bilgisayarın hızından dolayı recovery işlemiyle pcye yeniden Win8 kurdum. Kurmaz olaydım. Başlangıçta yerel hesap olarak açtım parola sordu parolayı kaldıramayınca samsung canlı desteğe sordum microsoft ile iletişime geçin dedi. Sinirlendim. Sonra napcam napcam diye yeniden recovery işlemini yapmaya başladım. Fakat yine parola isteyince bi sinirle bilgisayarı bi attım. Sonra açılmadı. Hard disk not gibi siyah ekran çıktı. Korktum sonra geldi harddisk. Şuan recovery oluyor. İnşallah olur. Burdan SAMSUNG'A EN İÇTEN KÜFÜRLERİMİ İLETİRİM. çok yardımcı oldukları için. Sinirimi anca burda atabildim. Şu anda win XP 1gb ram 1ghz hızındaki bir pcden yazıyorum. Neyse sinirim geçti burada geçti tamam sakinim... Kaç saate tamamlanacak acaba.
Hard disk not found. mesajı varsa zaten recovery olmaz. yeni harddisk alman gerekir. çalışsa bile muhtemelen bad sector hatası verecek bilgisayar ciddi bir hatadan kurtuldu mesaı ıle sürekli restart olacak. yeni bir harddisk bakmaya başla derim kısaca.
Yok yok ilerleme tam şuanda harddisk heralde çıktı atınca. Şuan %90'da.
pc acılırsa HD Tune ile Bi Harddiskini Kontrol Et. Çıkan Kırmızı Kareler Bad Sector Olmus Demektir.



[Resim: hdtune_error_scan_st9500325as]
Tamam denicem açıldı şimdi.
Düzeltirsin İnşallah Açık Ağızlı Gülümseme
masraf çıkmaz basına inşallah Gülümseme
İnşallah eskisi gibi olur pc
Şuan Windows 8 imparatorluğundan yazıyorum. Hard Disk sorunsuz çalışmakta bilgisayar hızlandı hiç bir hata yok. Açık Ağızlı Gülümseme Zorla günaha girsirdi bu Samsung beni. 3 saattir küfür ediyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL