Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Outlast Türkçe Yama Çıktı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 8d9dc5f.jpg]

Pek çok kişiye göre son zamanlarda çıkan en başarılı korku oyunu olarak görülen Red Barrels tarafından geliştirilen Outlast oyununun yüzde yüz Türkçe yaması çıktı. Tabi ki bu yamayı yapanlar resmi firma değil. Daha öncesinden pek çok oyunu Türkçe'ye çeviren Oyun Çeviri ekibi Outlast'e de el atarak oyunu Whistleblower DLC'si de dahil olmak üzere Türkçeye çevirmiş durumda.


Outlast'in konusundan kısaca bahsetmek gerekirse oyunda "Miles Upshur" adlı ünlü bir gazeteciyi kontrol ediyoruz. Miles elinde ki kamerası ile bir akıl hasthanesine giriyor ancak burada başına hiç beklemediği olaylar geliyor. Oyunun en önemli gerilim unsuru elimizde kamera ile gezerken başlıyor. Gitmemiz gereken yerler çok karanlık olduğunda etrafı görebilmek için elimizde ki kamerayı kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu esnada da olanlar oluyor genelde. Ayrıca kameramızın şarjızı da sınırlı olduğu için verimsiz bir şekilde kullanırsanız karanlık ortamlarda geçen bölümleri bitirmeniz imkansız hale geliyor. Ancak tabi ki de karşınıza kamera bataryası cıkıyor.


Buradan bir kez daha Oyun Çeviri ekibine ve bu yamada emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Eminim ki Oyun Çeviri ekibi ilerleyen zamanlarda bizelere daha nice oyunları Türkçe yamalarını hazırlayacaktır. Outlast'in Türkçe yamasını aşağıda ki bağlantıdan indirebilirsiniz.


[dosyalink]http://torrentv.net/konu-Outlast-Turkce-Yama-Son-Hiz-Indir.html[/dosyalink]
Referans URL