Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Arkham Knight’tan İlk Oynanış Videosu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 41q638Z.jpg?1]


Rocksteady ve Warner Bros firmasının Arkham Asylum ile 2009 yılında başlattığı seri, bir anda oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri haline gelmişti. Arkham Asylum’dan sonra çıkan Arkham City, birçok yerden yılın oyunu ödülünü kazanmayı başarmıştı. İlk iki oyunun geliştiricisi Rocksteady’nin geliştirmediği Arkham Origins ise şaşkınlık yaratsa da aynı tarza sahip yapısı sayesinde sevilmişti.

Arkham serisinin finali ise yine Rocksteady’den geliyor. Geçtiğimiz aylarda duyurusunu yaptığımız Arkham Knight oyunu için ilk oynanış videosu yayımlandı. Yine sinematik bir şekilde hazırlanan videoda aslında oyunla ilgili bolca bilgi ve hareket detayı bulunsa da her sahneyi çok kısa gösterdiği için ne yakalayabilirseniz kar tadında olmuş. Tabii bu sahneler için Batmobile’in olması, hatta yerçekimine karşı koyarak tünelin tavanında ilerlemesini gösteren sahnenin videonun sonunda akıllara kazınacağından eminim.

Batman: Arkham Knight’ta Riddler, Scarecrow, Two Face, Harley Quinn gibi karakterlerin yanı sıra Rocksteady tarafından oyuna özel olarak oluşturulan Arkham Knight isimli düşman yer alacak. Videonun sonunda da gözüken ve oyuna ismini veren Arkham Knight, oyunun ana düşmanı olacak.

Oyun; PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için bu yılın Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak. İlk oynanış görüntülerinden oluşan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.





''ALINTI''
Bakalım Nasıl Olcak
Güzele benziyor inşallah benim bilgisayar kaldırır bu oyunu
Bu oyunun sistem gereksinimini bilen varmı varsa yazsın buraya
Referans URL