Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Stronghold Crusader 2 Çıkış Tarihi Açıklandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Stronghold Crusader 2’nin dünya genelinde 2 Eylül 2014’te yayınlanacağını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Aşağıda Firefly’ın kurucu ortağı ve tasarım sorumlusu Simon Bradbury’nin şirketin oyunu bu tarihte yayınlanması ile ilgili açıklamasını bulabilirsiniz:

“Stronghold oyuncularına nihayet bir yayınlanma tarihi verebildiğimiz için oldukça mutluyuz. Crusader serisinin hayranlarının Crusader 2 için büyük beklentileri var ve birçok oyuncu mümkün olduğunca kısa sürede oyunun bir kopyasını elde etmek istese de, hiçbir zaman geliştirme sürecini aceleye getirmek istemedik. Projenin başlangıcından beri, oyunun gerçekten savaşa hazır olduğunda siperlerden kafasını çıkaracağını söyledik. Şimdi neredeyse o noktaya geldiğimizi düşünüyoruz, son testlere geçiyoruz ve son dönemde bebeğimizin demosunu EGX London, Rezzed ve PAX East gibi etkinliklerde halka sunacak kadar eminiz. 2 Eylül’de size Crusader adına yakışır bir devam oyunu sunacağız.”

- Simon Bradbury

2 Eylül’de oyun perakende ve dijital olarak dünya çapında aynı anda yayınlanacak. Yayınlandığı gün Stronghold Crusader 2 hem Steam üzerinden online, hem de koleksiyonuna Crusader 2 eklemek isteyen hayranlar için fiziksel kopya olarak marketlerden satın alınabilecek. Hem dijital sürüm hem de fiziksel sürüm Steam üzerinden etkinleştirilip çalıştırılabilecek. Lütfen yine de Steam istemcisini çevrimdışı moda alarak Crusader 2’yi internet gerekmeden de oynayabileceğinizi unutmayınız.

[Resim: 41bR2b0.jpg?1]
bilgi için saol
Bilgi İçin Teşekkurler
Gelince Ilk Ben Alicam Açık Ağızlı Gülümseme
bende alıcam kaçırır mıyım parası bile hazır Açık Ağızlı Gülümseme
Kac Dolar Olur Peki bilen varmi
bilmem çok pahalı bir şey beklemem Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL