Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Counter-Strike’ın Yaratıcısı: Half-Life 3 Üzerinde Çalışılıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Counter-Strike’ın yaratıcısı ve eski Valve çalışanı Minh "Gooseman" Le, hem Half-Life 3’ün hem de Left 4 Dead 3’ün geliştirilme aşamasında olduğunu söyledi.

[Resim: CN0Rgk2.jpg]

Le, bir Twitch yayınında, artık bir yılan hikayesine dönen Half-Life 3 ile ilgili olarak, “bunun hakkında konuşabileceğimi sanmıyorum ama dürüst konuşmak gerekirse, oyunun üzerinde çalışıldığını sağır sultan bile duydu,” dedi. “Half-Life evrenine benzer bir şey gördüğümü söyleyebilirim. Bu işi yapıyor olmaları kimse için sürpriz olmayacaktır, evet, oyun üzerinde çalışıyorlar. İşin doğrusu, Half-Life 3’ün bir konsept çalışmasını gördüm.”

Le aynı zamanda, henüz duyurulmamış yeni bir Left 4 Dead oyunu için de “herecan duyduğunu” itiraf etti. “Oyunu gördüm, harika görünüyor. İlk gördüğümde o kadar heyecanlandım ki ‘vay anasını, harika görünüyor’ dedim.”

Umarız Le’nin yaptığı bu açıklamalar sonucunda başı belaya girmez; kendisine göre bu haberler “çoktan bayatladı.” Ama ağzı sıkılığıyla tanınan Valve, ne Half-Life 3 ne de Left 4 Dead 3 ile ilgili herhangi bir bilgi paylaştı; üstelik bu oyunlar, PC oyun tarihinde en sevilen oyun serileri arasında yer almaktadırlar.
Tesekkurler
önemli değil
Referans URL