Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Walking Dead: Season 2 Episode 3 İçin Çıkış Tarihi Verildi !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link



(Videoyu önceki bölümleri oynamayanların izlememesini öneriyoruz)

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan hatta yıllın oyunu ödülüne layık görülen The Walking Dead’in ikinci sezonu geçtiğimiz aylarda satışa çıkmıştı. Sezonun ilk iki bölümünü bitiren serinin takipçileri uzun süredir üçüncü bölümü bekliyorlardı.

Öyle gözüküyor ki bu uzun bekleyiş kısa bir süre içinde sona erecek. Bugün xbox‘ın resmi Youtube sayfası üzerinden yayınlanan videoyla birlikte yeni bölümün ilk detaylarına ve çıkış tarihine ulaştığımız üçüncü bölümün ismi ise ”In Harm’s Way”.

Videodaki görüntülere baktığımızda oldukça heyecanlı ve merak uyandıran bu bölümün çıkış tarihi ise oldukça yakın. 13 Mayıs 2014‘de PC’ye çıkışını yapan oyun PC çıkışı ile aynı günde Amerika bölgesine özel olmakla birlikte PlayStation 3 için de çıkışını gerçekleştirdi.

Oyun 14 Mayıs 2014′de ise Avrupa bölgesi için PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarına çıkışını yapacak. Oyunun iOS sürümü ise 15 Mayıs 2014′de yayınlandı.

Oyunun Season Pass’ine sahip olanların bedavaya ulaşabileceği bölüm tek başına 4.99$ üzerinden satılmakta.

Peki sizde bizim gibi yeni bölüm için heyecanlanıyor musunuz ?


[Resim: dvkducT.jpg]

haberi ssallayın isterseniz videoya bakın fiyatına falan haber forumda paylaşılmış fakat fiyatı ve video konulmamaı bnde koyayaım dedim ama eski haber
Referans URL