Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İranda Mutlu Olmak Yasak !!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26458872.asp
Yukarda video var şimdi açıklayaayım
İranda gençler başlarını açarak Phareller Williams-Happy müziğinin klibini çekti
Fakat şerefsiz iran naptı onları cezaevine yolladı suç ne!!!
Tüm dünyada benzer versiyonlarının defalarca çekildiği video için emniyet amiri Hossein Sajedinia ISNA haber ajansına yaptığı açıklamada, “Edebe aykırı olan klip kamu ahlakını yaralamaktadır” dedi.
Ve bu abilerim ablalarım cezaevine gitti
[Resim: 24491622.jpg]
konuya kilit vurmayın adam akıllı konuşalım !!!

Birde cezaevi giriş belgesinde suç
"Ahlaka Uymamak- Baş Örtüsü Açmak"
Sizin suç - ahlak anlayışınıza @!ünlem@½%/2>£#@€>£#
Özgürlüklerin kısıtlandığı bir ülke işte.
Evet Cok Ora Muselman Olkesi Ondadnir Qaliba
Zaten çoğu iranlı başını açmak için türkiye'ye geliyor.
(22.05.2014 10:39)Avengers Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten çoğu iranlı başını açmak için türkiye'ye geliyor.

haklılarda
hazır konu iran konusuna gelmişken sizlerle birşey paylaşmak istiyorum benim iranlı bir arkadaşım vardı türkiyeye çalışmak için gelmiş olan, neyse birgün onla oturup sohbet ettik malum ben merakla sordum iran söylenenin aksine nasıl bir yer diye adam bana tek birşey söyledi %95 i eşcinsel olan bir ülke ama bunu saklamayıda iyi bilen bir ülke sonra dediki ben bununla ilgili kitap yazmak istiyorum ama ülkeme döndüğümde beni asarlar korkuyorum o yüzden yazamıyorum dedi.

sonra dedim nasıl olur ya adamlar zina edeni recm ediyorlar, o da dediki iranda serbest olan tek şey eşcinselliktir ama çok gizli olmak zorundadır. nasıl olur dedim adamlar hiç eşcinsele benzemiyor eğer bu dediğin doğruysa bunun sebebi nedir diye sordum.
o da bana basitçe ülkede kadın bedenini görmek yasak hepsi kara çarşaf içinde ama erkekler istedikleri gibi giyinebiliyorlar dedi.

neyse ben fazla uzatmayayım kendisi belki ülkesini karalamak için söylüyor olabilir belki doğru söylüyor olabilir irandan bize ne biz önce kendi sorunlarımızla ilgilenelim. ayrıca iran da bir özgürlük sorunu varsa bu onların sorunu çalışsınlar mücadele etsinler istediğini başlarına getirsinler ayrıca o ülkede azınlık dışında kimse birşeye ses çıkarmıyor. o zaman o azınlıkta o ülkeyi terk etsin. yani iranı boşverin gitsin!
Sonunda araplardan üstün olduğumuz bir nokta bulabildim.
Araplardan farkımız.
@enis araplardan bence bir çok konuda üstünüz
Öncelikle persliler, arap değildir. Iran 1980 devriminden sonra mullahların ülkesi oldu resmen, İnsanlar sırf eşcinsel olduğu için sokakta vinçler ile çocukların gözü önünde asılan bir ülke. İslamı olabildiğince yanlış çarpıtan insanların oluşturduğu hükümet ve hükümetlerinde düşünce özgürlüğü aramak anlamsız olur.Hapse giren gençler içinde geçmiş olsun, BM insan hakları raporuna göre iran'ın çoğu hapishanesinde işkence yapılıyor üzgün
Sayfalar: 1 2
Referans URL