Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Twitch'i Satın Alıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Son günlerde şirket evliliklerini sık sık görmeye başladık. Microsoft'un Nokia'yı, Apple'ın Beats'i alması derken son aylarda Facebook'un çeşitli şirketlere milyar dolarlar vermesinin ardından sıra sanırız Google'a geldi. Oyunculara canlı yayın ‘streaming’ hizmeti veren ve yeni nesil konsolların çıkması ile de iyice popüler hale gelen Twitch, dedikodulara göre Google tarafından satın alınıyor. Yine sağlam kaynakların belirttiğine göre şirket Twitch için 1 Milyar Dolar'ı gözden çıkarmış durumda. Eğer bu satın alma gerçekleşirse Google'ın şirketin en büyük yatırımlarından biri olacak.

Teknoloji çevrelerine göre Twitch'in tek talibi Google değil. Microsoft Twitch'i satın almak için uzun süre araştırma yapmış. Ancak anlaşılan bu birleşme gerçekleşmemiş. Eğer bu satın alma gerçekleşirse oyunculara ne gibi katkıları ya da dezavantajları olur bekleyip göreceğiz.
bilgi için saol ama twitch'i youtube mu yoksa google mı alıyor
google alıyor ilk başta youtube alıyor diye duydum bnde fakat bunun aslsız bir haber olduğunu öğrendim ve araştırdım son olarak ign in sitesinde öyle yazıyordu. ve bilindiği kadarıyla ign yalan haber yapmıyor.

Edit: Youtube zaten google'ın şimdi aklıma geldi Açık Ağızlı Gülümseme
tamam o zaman bide haberlerine resim koyarsan güzel olur
forumda yeni olduğum için resim koymayı bilmiyorum bununla ilgili bir konu varsa özelden yada burdan linkini atarmısın
sana resimli anlatırım özelden atarım
tmm saol
Evet google alıyor demek daha doğru olur.
Referans URL