Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akıllı Çamaşır Yıkama Topu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: jXUHWxM.jpg]

Oldukça tanıdık bir isim olan beyaz eşya üreticisi Electrolux'ün, 2003 yılından bu yana düzenlediği tasarım yarışmasında gözlenen bu yeni nesi çamaşır makinası sizleri şaşırtacak tipten. Bu cihaza çamaşır makinası demek ne kadar doğru olur bilemiyoruz fakat oldukça küçük. Deterjan, tablet gibi dertlerden bizleri kurtarıyor. Bu zamanın ötesindeki dizaynı ile ilgi çeken cihaz basit bir çalışma prensibine sahip. Hem sudan tasarruf hemde çamaşır asma gibi dertlerden bizi kurtaracak olan cihazın yüzeyi metal bir plakayla kaplanmış durumda.

Peki bu çamaşır topunu nasıl kullanıyoruz?

Evlerimizde bulunan kirli çamaşır sepetlerini bilirsiniz. Bu çamaşır topunu içine bir miktar su koyarak kirli sepetinize bırakıyorsunuz, çamaşır topumuz suyu elektrostatik buhara dönüştürüyor ve içerisindeki motorlar sayesinde titreterek kirli sepetinizin altını üstüne getiriyor. Dış yüzeyindeki gözeneklerden çıkan buharlar elbiselerin gözeneklerine derinlemesine nüfüz ediyor. Üzerinde bulunan sensörler sayesinde lekeleri saptama ve temizleme yeteneğine sahip olan çamaşır topumuz salgıladığı buhardan nemlenen çamaşırlarınız bu yine bu küreden çıkan sıcak hava ile kurutuluyor.

Çamaşırların makinada köpükler içinde dönmesini görmeden içi rahat etmeyen annelerimiz bu akıllı cihazı ne kadar sever bilinmez fakat öğrenci evlerinin gözde gereci olacağından eminiz.
Bilgi İçin Teşekkurler Süper
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
ilerde öğrenci evinde işime yarayacak saol Açık Ağızlı Gülümseme
Bizim ülkede 10 sene sonra falan kullanılabilir ancak Gülümseme
Referans URL