Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: United Eleven Tanıtım Yüzü Carlo Ancelotti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Nr3NISJ.jpg]

Türk Halkı’nı sevmemesi ve ırkçı tavırlarıyla tanınan şu an Real Madrid’in başında olan Carlo Ancelotti, merakla beklenen United Eleven’ın yeni yüzü oluyor.

Fatih Terim’in Milan’ı çalıştırdığı dönemde yaptığı açıklamalar ve Türk Halkı’na ettiği hakaretlerle daha yakından tanıdığımız ve çoğumuzun sevmediği ırkçı Carlo Ancelotti, dünya çapında tanınmış bir teknik direktör. Şimdi de milyonların merakla beklediği United Eleven isimli Menajerlik oyununun yeni yüzü oluyor.

Oyunu yapan Nexon Europe CEO’su Kenny Chang, “United Eleven’ın ilk bölümünde Carlo Ancelotti ile yol almaktan büyük gurur duyuyoruz. Carlo Ancelotti futbol dünyasında geliştirdiği kendine özgü strateji ve taktikleri ile United Eleven’ın temel özelliklerini yansıtabilecek en iyi rol modellerden biri” dedi.

NHN BlackPick Corporation tarafından geliştirilen United Eleven, tarayıcı üzerinden oynanabilen ve mobil uyumlu bir oyun. Oyunda FIFPro’ya kayıtlı 50binin üzerinde gerçek oyuncu kendi özellikleriyle birlikte bulunuyorlar. Klasik menajerlik oyunlarındaki gibi bir çok şeyin yapıldığı United Eleven’ın oyuncu kimyası gibi ekstra detayları da bulunuyor.

Türkçe’nin de aralarında yer aldığı 8 farklı dil ile piyasaya sürülecek olan United Eleven’ın 15 Mayıs’ta başlayan sezon öncesi tanıtımı için www.united11.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.





ALINTIDIR.
Referans URL