Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çin Malı 120 Dolarlık Telefon
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 44SMaGk.jpg]

Çinli akıllı telefon üreticisi DOOGEE, orta segment olarak hitap ettiği DG800 Valencia adlı telefonunu teknoloji dünyasına tanıttı. Telefonun teknik özellikleri orta segmentin oldukça üzerindeyken fiyatı ise oldukça hesaplı. 120 Dolar fiyat etiketiyle DG800 Valencia düşük bütçeli akıllı telefon kullanıcılarına hitap ediyor.

Orta segment cep telefonumuzun biraz da teknik özelliklerinden bahsedelim. 4.5 inç'lik 960*540 çözünürülüğe sahip ekranı var. İşlemcisi 1.3 GHz MT6582. 8 GB dahili depolama hafızası olan çinli telefonda 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera bulunuyor. Ayrıca telefonun ön kamerasında 88 derecelik geniş açı lens kullanılmış. Bu demek oluyor ki çok kalabalık selfie'ler çekebileceksiniz. Tasarımın iPhone'a benzemesine aldanmayın, arka kapak çıkartılabiliyor ve pil değiştirilebiliyor. Unutmadan söyleyelim bataryası 2000 mAh. SD kart desteği ise 64 gb'a kadar.

Çin pazarından piyasaya giren cihaz birkaç Asya ülkesinde daha satışa çıkacak. Kaynaklar markanın uluslar arası pazara çıkmak istediğini söylüyor. Umarız günü birinde DOOGEE markası tüm dünyaya açılır ve bu özelliklerle bu fiyatlara kullanıcılara hizmet eder.
Bilgi için saol Açık Ağızlı Gülümseme
telefon pahalı

teşekkürler
Bilgi için Teşekkkurler Süper
Önemli Değil beyler Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL