Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hem Karada, Hem de Havada Giden Araç
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: UnjYzph.jpg]

‘Skyrunner’ adlı firmanın geliştirdiği yeni araç ile trafik işkencesi son bulabilir. Çünkü firmanın yeni geliştirdiği araç sayesinde hem karada, hem de havada gidebilmek mümkün.

İlk başta kulağa pek inandırıcı gelmeyebilir ama sonunda hem havada, hem de karada giden bir araç yapmayı başardı. 125 beygirlik, 1 litre kapasiteli Ford EcoBoost motora sahip ve 420 kilogram ağırlığında olan araç için oldukça hafif olduğu söylenebilir.

Saatteki hızı 185 kilometreye kadar çıkan araç, fiber ve cam bazlı maddeler kullanılmasından dolayı kolayca havalanabiliyor. Minimum 60 kilometre hızda arakasındaki paraşütü açarak, yerle temasını kesen arazi aracı görümündeki Skyrunner, 5000 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyor.

Karada gitmekten sıkılıp, birazda bulutların arasından geçmek isteyenlerin beğenisine sunulan Skyrunner’ın satış fiyatı 119 bin Dolar. Tabi bunu özellikle Türkiye gibi çarpık kentleşme ve binaların düzensiz yükseldiği yerlerde nasıl indirilebileceği merak konusu. Ancak şehir dışında bulunan boş arazilerde, birçok kişi bu deneyimi yaşamak isteyecektir.



adamlar yapıyor biz hala trafik sorununu çözemedik.
Eline sağlık Açık Ağızlı Gülümseme
Rica Ederim Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL