Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kod Öğrenmeyi Çocuk Oyuncağına Çevirin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: pSvxauO.jpg]

Evlerimizde bulunan televizyondan, klimaya kadar neredeyse tüm elektronik eşyaların içerisinde bir yazılım bulunmakta. Ancak yazılımları oluşturan bu kodlar birçok kişiye anlamsız ve zormuş gibi gelir. Eğer sizde bu kişiler arasında yer alıyorsanız, Code isimli yeni açılan site işinize yarayabilir.

Her geçen gün artan akıllı telefon ve bilgisayar kullanımına dikkat çeken Amerikalı yetkililer, çocukların kolay ve hızlı bir şekilde kod öğrenmesi için birtakım projelere destek vermeye başladı.

New York ve Chicago eyaletlerinde bulunan az sayıda okulda verilen kodlama dersleri son derece etkili. Ancak kod öğrenme mantığını hızlı bir biçimde daha fazla kişiye öğretme amacıyla kurulan Code.org, oldukça başarılı gözüküyor.

Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jack Dorsey, Drew Housten gibi internet dünyasının yaratıcı ve saygın isimleri tarafından desteklenen site, kullanıcılara kolaydan zora doğru hazırlanmış dersler ile kod öğrenmeyi oldukça basitleştiriyor. Angry Birds, Zombies vs Plants gibi popüler oyunlar üzerinden örneklendirmelerin bulunduğu sitede, bu zamana kadar 35 milyon kişi kod eğitimi almış.

Eğer siteyi merak ettiyseniz ve kod öğrenmeye bir yerden başlamak istiyorsanız Code.org’u ziyaret edebilirsiniz.




Konu Dışı bölümüne taşırmısınız..
Taşındı, güzel bir uygulamaya benziyor bende bir bakayım
Teşekkürler Gülümseme
Eline sağlık Açık Ağızlı Gülümseme bakıcam Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil @Fast Açık Ağızlı Gülümseme
Eline sağlık. Ben şimdilik VB takılıyorum. Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil @undercover1086
Referans URL