Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bedava Real Racing 3 İçeriği Almak İster Misiniz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Xf289aw.jpg]

Mobil platformun en iyi grafiklere sahip yarış oyunlarından biri olan Real Racing 3 için Electronic Arts’tan beklenmedik bir sürpriz geldi.

Real Racing 3’ün dağıtımcısı olan Electronic Arts, kullanıcılara hediye kod dağıtmaya başladı. Ancak bu kampanyada sadece iPod, iPhone ve iPad gibi cihaz sahipleri yararlanabiliyor.

Bu adreste yer alan siteye girip, elektronik posta adresinizi yazdıktan sonra, Real Racing 3’ün kurulu olduğu cihazdan postanıza gelen onaylama adresine girmeniz yeterli. Genelde pek kullanıcı dostu olmayan Electronic Arts’ın, özellikle mobil platformda böyle bir kampanya yapması, şüphesiz birçok oyuncuyu şaşırttığı gibi aynı zamanda sevindirdi.

Ancak kampanyadan şu an için Türkiye üzerinden yararlanılamamakta. Ama VPN kullanarak bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.
Eline Sağlık (Açma La Artık Konu Açık Ağızlı Gülümseme)
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Tamam Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Asphalt 8'de bi bug olmuş var ya. Açık Ağızlı Gülümseme Hileli apk kurmuştum. Sonra onu silip orjinalini indirdim. Bulut yükleme yapılsın mı dedi yap dedim....

Sonuç: Hileli apk'daki tüm araba ve paralar geri geldi. Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Muhahahaha. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL