Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xbox One Ucuzluyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: srTuJIJ.jpg]

Microsoft’un geçtiğimiz yılın sonlarına doğru tanıttığı Microsoft’un eğlence ve oyun cihazı Xbox One’ın birçok özelliği kullanıcılardan gelen tepkilerden sonra değiştirilmişti. Bu değişikliklere eklenenlerden yenisi de satış fiyatında yapılan değişiklik oldu.

Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One’ı biraz aceleye getirmiş olması ve iyi bir pazar araştırması yapmadığı için aşırı derecede tepki aldığı birçok kişi tarafından bilinen bir durum. Ancak Microsoft’tan yeni bir konsol almayı düşünenleri sevindirecek bir haber geldi.

Yapılan açıklamaya göre Microsoft’un yeni satışa sunacağı Xbox One paketlerinde ‘Kinect’ alma zorunluluğu olmayacak. Böylece normalde 499 Dolar’a satılan cihaz, 399 Dolar gibi son derece uygun bir fiyattan kullanıcılara ulaşacak.

9 Haziran’da satışa çıkacak olan yeni paketlerle beraber firma, Xbox 360 için Live Gold üyeliklerinin satışını durduracak. Microsoft'un bu fiyat değişikliği ile en büyük rakibi PlayStation 4’ün satış rakamını yakalayıp, yakalayamayacağı merak konusu.




Fazlası için;
Tıkla
Eline Sağlık
Önemli Değil
Almayı düşünüyordum. Benim için iyi olmuş.
Amerika'ya gidip böyle şeyleri almak vardı. (Yok fiyatına.)

Bizim burda 1 aylık maaş, Amerika'da 1 aylık maaşın yarısından az.

Eline sağlık.
Önemli Değil @undercover1086 Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL