Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows Kullanıcılarına Son Uyarı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 28Kdbog.jpg]

Windows 8.1 kullanıcılarına sunulan Update 1 isimli büyük güncellemenin son yükleme tarihi şirket tarafından 25 mayıs olarak belirlenmişti. Bu güncellemeyi yüklemeyen kullanıcıların her türlü güvenlik açığına maruz kalabileceklerini dile getiren Microsoft bu tarihten sonra çıkan performans iyileştirmeleri ve başka güncellemeleri de edinemeyeceklerini bildirdi. Fakat kullanıcılar güncellemeyi yapmayınca biraz esnek davranarak son yükleme tarihi olarak 10 Haziran 2014 belirledi.

Süre uzatıldığı için Update 1 olmadan diğer güncellemeleri edinebilirsiniz fakat son gün olan 10 Haziran tarihinden sonra hiçbir şekilde yüklemek mümkün olmayacak. Güvenlik açıklarının yanı sıra sistemdeki performans iyileştirmelerini de kaçıracak olan kullanıcılar son güne kadar bu güncellemeyi yapmak durumunda.
Eline Sağlık Süper
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Şimdi benim bilgisayarda Windows 8.1'e yükselt diyorum. Son güncellemeleri yap filan diyor. Ne iş benimki? (Mağazada diyor.)
(17.05.2014 22:42)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi benim bilgisayarda Windows 8.1'e yükselt diyorum. Son güncellemeleri yap filan diyor. Ne iş benimki? (Mağazada diyor.)

Sakın win 8.1 e geçme sakın
Neden?
(17.05.2014 22:57)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden?

Uyumluluk sorunu var ondan sonra hiç güzel deyil yani kısacası geçmek istiyosan senin kararın ama geçersen pişman olursun benden tavsiye...
Uyardığın için teşekkürler. Büyük ihtimalle benimki zaten 8.1.
windows 8.1 oldugunu sol altta windows butonundan anlasılır Gülümseme
Windows'a sinirliyim güncelleme yapmıcam Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL