Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: HTC One Mini 2 Duyuruldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: N7NmIJn.jpg]

Bulunduğumuz ay içinde fotoğrafları internete düşen HTC One Mini 2 resmi olarak bugün duyuruldu. Tasarım bakımından üst modeliyle neredeyse aynı olan Mini 2’de 1.2 Ghz Snapdragon 400 işlemcisinden güç alıyor. M8 One’da 1080p çözünürlüğünde ekran vardı, minisinde ise 720p ekran var. Boyutu ise 4.5 inç. 16 Gb dahili hafıza ile piyasaya çıkan telefonda 1 Gb RAM var. Ve tabiki SD kart ile dahili hafızayı arttırabiliyorsunuz.

Htc’nin amiral gemisi One M8’de kullanılan Duo Lens Mini’de kullanılmamış. Bu kötü haber ise fotoğraf çekildikten sonra odak noktasını kesinlikle değiştiremeyeceğiniz anlamına geliyor.

Arayüz bakımından değişiklik gözlemlenmeyen telefon düşük bütçeli yada büyük ekranları sevmeyen mobil kullanıcılara hitap ediyor. Android 4.4 Kitkat işletim sistemi ile çalışan One Mini 2, BoomSound ve BlinkFeed gibi HTC’ye özel arayüz farklarını da bünyesinde barındırıyor. Bugün duyurulan HTC One Mini 2 altın, gümüş, ve gri renk seçenekleri ile önümüzdeki ay pazardaki yerini alacak. Fiyatı ise 400 dolar.


ALINTIDIR.
Bilgi İçin Teşekkurler Süper
Önemli Değil @Yoda
Referans URL