Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: [ÇÖZÜLDÜ] NVIDIA Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar geçen gün I Am Alive adlı bi oyun yükledim fakat oyun ağır çekimde oynanıyodu oyunu kapatınca sorun için tarattım NVIDIA şu sorunu verdi
[Resim: krO4AJ.jpg]
bende soluğu burda aldım inşallah yardımcı olursunuz
Please, Help Me !!!
Ekran kart yetmiyor heralde veya uyum sorunu var.
Optimize edemiyor, yani en uygun ve en verimli ayarda oynatmıyor. GeForce 310M ekran kartın oyunu oynamaya yetmiyor olarak yorumladım ben.
Orjinalmi oyun ?
(17.05.2014 14:29)Fast Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Orjinalmi oyun ?
hayır burdan indirdim

Yahu nası yetmiyo anlamıyorum geçen sene gta4- prototype 2 kasmadan oynanırdı şimdimi oldu sorun !!!
Araştırmama göre ekran kartının devri 2012'de bitmiş. Oyunun motoru da çok güçlüymüş. Yine de Anti-Alising bölümü varsa x8 yapmayı dene. Grafikleri düşür. Dediğim gibi ekran kartın sıkıntı yapıyor olabilir. Ya da oyun nVidia ekran kartlı bilgisayarlarda çalışmıyordur. Bilemiyorum.
o proqrami sil ekran kartinin deyilse
Thanatos her ekran kartı bunu desteklemez seninki desteklemediği için bu hatayı veriyor.
Anladığım kadarıyla bu oyunla ilgili bir sorun değil. Ya Nvidia GeForce Experience sizin ekran kartınızı desteklemiyor yada yeni çıkan bir update den sonra desteklemeyi bıraktı. Bu uygulamayla oyunu hızlandıramazsınız sadece Nvidia nın sizin bilgisayar özelliklerinize göre bu oyunu en uygun seviyede oynatabilecek halini/özelliklerini görebilirsiniz. Örnek olarak Titanfall oyununda grafikler orta kenar yumuşatmaları düşük şeklinde size bir seçenek sunar ve şuan sizin oyununuzun özelliklerini de kenarda yazar siz isterseniz tek tuşla bütün özellikleri optimize ( Nvidia nın ölçümüne göre en uygun seviye) edersiniz. program sizin ekran kartınızı desteklemediğine göre oyunlarda size bir katkı sağlamaz fakat ekran kartı driver larını update ederken kullanabilirsiniz büyük ihtimalle. Sorununuza gelirsek bir çözüm önerim malesef yok oyunu hızlandırmakla ilgili. Ben sadece programı açıklamak istedim.
Ayrıca bilgisayarımda şuan bulunan metro last light, Splinter cell blacklist, bioshock, bioshock infinite oyunlarını bu siteden torrent yoluyla indirdim ve program bu oyunları görüp optimize ediyor. Yani bir arkadaşın söylediği gibi sadece orjinal oyunları optimize etme olayını sadece lafta olduğunu düşünüyorum.
(17.05.2014 17:56)ozgunaksoy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anladığım kadarıyla bu oyunla ilgili bir sorun değil. Ya Nvidia GeForce Experience sizin ekran kartınızı desteklemiyor yada yeni çıkan bir update den sonra desteklemeyi bıraktı. Bu uygulamayla oyunu hızlandıramazsınız sadece Nvidia nın sizin bilgisayar özelliklerinize göre bu oyunu en uygun seviyede oynatabilecek halini/özelliklerini görebilirsiniz. Örnek olarak Titanfall oyununda grafikler orta kenar yumuşatmaları düşük şeklinde size bir seçenek sunar ve şuan sizin oyununuzun özelliklerini de kenarda yazar siz isterseniz tek tuşla bütün özellikleri optimize ( Nvidia nın ölçümüne göre en uygun seviye) edersiniz. program sizin ekran kartınızı desteklemediğine göre oyunlarda size bir katkı sağlamaz fakat ekran kartı driver larını update ederken kullanabilirsiniz büyük ihtimalle. Sorununuza gelirsek bir çözüm önerim malesef yok oyunu hızlandırmakla ilgili. Ben sadece programı açıklamak istedim.
Ayrıca bilgisayarımda şuan bulunan metro last light, Splinter cell blacklist, bioshock, bioshock infinite oyunlarını bu siteden torrent yoluyla indirdim ve program bu oyunları görüp optimize ediyor. Yani bir arkadaşın söylediği gibi sadece orjinal oyunları optimize etme olayını sadece lafta olduğunu düşünüyorum.

Tamam o zaman yanlış bilgi vermemek için düzenledim .
Sayfalar: 1 2
Referans URL