Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Elektrikli Akıllı Bisiklet Kickstarter'da Bağış Bekliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: z7w9V0q.jpg]

Her gün gelişen akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların yanı sıra bisikletler de akıllanmaya başlıyor. En masrafsız ve kolay satın alınabilir ulaşım aracı olan bisiklet dünyasına yeni bir soluk katan ‘Gi Bike’ bağış toplamaya başladı.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında oldukça yaygın olan bisikletler, kısa mesafede oldukça etkili bir ulaşım aracı. Teknolojinin gelişmesiyle artık bisikletlerin de hem elektrikli bir motora hem de akıllı özelliklere sahip olmaya başlaması meraklılarını heyecanlandırmaya başladı.

Tek seferlik şarj ile 64 kilometre yol gidebilen bisiklet, en fazla saatte 25 kilometre hıza çıkabiliyor. 17 kilo ağırlığında olan bisiklet hem tasarımı, hem de özellikleri ile oldukça iyi bir ürün. Ancak cihazın en can alıcı noktası bisikletin motor hızının, frenlerinin durumu, kaç kere pedal çevirildiği, gidilen mesafe gibi birçok verinin akıllı telefon aracılığı ile ölçülebiliyor olması.

Kickstarter’da 2990 Dolar ön sipariş fiyatına sahip olan Gi Bike, çıktığında 3990 Dolar üzerinden satılacak.

Video İçin; Tıkla


Sıra Akıllı Bisikletlere Geldi
Eline Sağlık güzelmiş Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil @Thanatos Açık Ağızlı Gülümseme
adamlar herşeyin iyisini yapmaya çalışıyor türkler hala sigaranın külünü sonuna kadar düşürmemeye çalışıyor Açık Ağızlı Gülümseme
bizim burda suyla çalışan var Açık Ağızlı Gülümseme
Bilgi İçin Teşekkurler Süper
Referans URL