Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Toshiba'dan Sağlam ve Yüksek Performanslı Dizüstü Serisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: aAO53ZG.jpg]

Dizüstü bilgisayar deyince akla gelen büyük markalardan Toshiba; dayanıklı, hafif ve yüksek performans sunan yeni nesil Z serisi laptoplarını tanıttı. Z serisinde Portege Z30, Tecra Z40, ve Tecra Z50’ den oluşan toplamda 3 adet model bulunuyor. Bu bilgisayarlar performanstan taviz vermezken üretkenlik için tasarlanmış. İş için kullanılmak üzere geliştirilen bu bilgisayarlar aynı tasarıma, uzun pil ömrüne, ve ortak docking çözümleri ile iş yerleri için ideal bir yapıya sahip.

TNB A.Ş Genel Müdürü Aytaç Biter konu ile ilgili yaptığı açıklamada Toshiba’nın notebook endüstrisinde trendleri belirlediğini, yeni nesil seride taşınabilirlik, performans ve standart temel özelliklerin bir tasarımda birleştirildiğini dile getirdi. Böylelikle bu seriden ister bir adet notebook satın alın ister bir seri alın, tek seferde iş çözümüne ulaşmış oluyorsunuz. Aytaç Biter, Z serisi için sınıfının en dayanıklı ve en sağlam tasarımları olduğunu iddia etti.


Yeni nesil Z-serisinde başlıca dikkat çeken özellikler şu şekilde;

EasyGuard süiti ile tüm Z serisi notebook’lar aktif bir iş yaşamı için sizin yol arkadaşınız. Magnezyum kasası ile darbelere dayanıklı olarak tasarlandı. 76 cm’den düşme testi, sıvı dayanıklılığı gibi testlerden alnının akıyla çıkan Z serisi sağlamlığını kanıtlamış oldu.

Sıklıkla ofis dışında çalışan danışmanlar, ve satış yetkililerinin en büyük derdi olan batarya sorunu da Z serisi ile tarihe karışıyor. Sunduğu uzun pil ömrü ile ofis dışındaki işlerinizde, sunumlarınızda ve tanıtımlarınızda da Z serisi bilgisayarlar büyük kolaylık sağlıyor.


Serinin teknik özelliklerinden bahsedecek olursak;

- i7’ye kadar 4. Nesil İntel Core işlemciler
-2 adede kadar 8GB DDR3
-3 adet USB 3.0 girişi
-Stereo ses iyileştirme teknolojisi ile donatılmış hoparlörler
-500GB’a kadar SSD
-Yansıma yapmayan ekranlar
-1.2 kg’den başlayan ağırlık

[Resim: CkoXfi3.jpg]
Referans URL