Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Z-T l Soma'ya Başsağlığı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar ben yanlış anlamadım umarım, her konudan bir siyaset malzemesi çıkıyor değilmi ?
(15.05.2014 22:58)Thanatos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben yanlış anlamadım umarım, her konudan bir siyaset malzemesi çıkıyor değilmi ?

Yok doğru anlamışsın. Çünkü bu tür sorunların genelinde siyasetçilerin saçma uygulamaları ve açıklamaları yatıyor. Fakat şunu da belirtiyim bu demek değildir ki ülkede böyle bir zaman da siyasi görüşler nedeniyle bir ayrılım olmalı. Kesinlikle böyle bir zaman da bir bütün olmalıyız fakat bu da demek değildir ki böyle bir "Katliamda" suçu olanların elini kolunu sallayarak gezmeli.
Siyaset yapmayalım acımız var diyoruz tamam da yıllardan beri neler gördük. Devam etmemeli bu kader diyip çekilemeyiz. İnsanların aklını başına alması lazım. Zira buna bile oyun diyenler var! Hükümeti düşürmek içinmiş!.. Nası bi zihniyettir?
Açıkça sorabilirmiyim kim, hangi tarafta ?
Kısaca hükümet yanlıları. Ama sadece yanlısı değil köleleri. Aynı zamanda başımızdakine (haşa)"Allahü Teala'nın tüm vasıflarına sahiptir" diyen insanlar.
(15.05.2014 23:28)Thanatos Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açıkça sorabilirmiyim kim, hangi tarafta ?

Kimden bahsediyoruz biz mi? Taraf derken siyasi parti mi yoksa iyi kötüden mi bahsediyoruz?
Pardon ben yanlış anlamışım açıklama bu soruya olmamış

Bir örnek.
[Resim: BybCk1f.jpg]
(15.05.2014 23:32)3mr3mt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kısaca hükümet yanlıları. Ama sadece yanlısı değil köleleri. Aynı zamanda başımızdakine (haşa)"Allahü Teala'nın tüm vasıflarına sahiptir" diyen insanlar.

Burda amaç fikir alışverişi olduğu için daha az hakaret içerikli kelimeler daha iyi olucaktır. Sonuç da burda her görüşten insan var. "Köle" ağır kaçan bir kelime. Seviyeyi korumak açısından uyarıyorum. Dikkate alırsan sevinirim.
Özür dilerim tutamadım kendimi. O söz bütün destekçilere değildi. Sadece gerçekten öyle olanlara.. Resimde görüldüğü gibi.
Hepimizin Başı Sağolsun
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL