Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Call of Duty: Advanced Warfare'in Hikayesi 2,5 Yılda Tamamlandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bu yılın Sonbahar döneminde bizlerle buluşacak Call of Duty: Advanced Warfare için yapımcısı tarafından ilginç bir bilgi paylaşıldı.

[Resim: 4xzbuZV.jpg]

Oyunun yapımcı stüdyolarından Sledgehammer'ın kurucu ortağı Glen Schofield, oyunun hikayesini oluşturmanın 2,5 yıl sürdüğünü belirtti.

Kevin Spacey'in de hikayede rol alacağı yeni oyun 2054 yılında geçecek ve oyunda Kevin Spacey'in karakteri Jonathan Irons'ın yönetimini üstlendiği Atlas grubundaki Er Mitchell isimli bir askeri canlandıracağız.

Glen Schofield, bu hikaye üzerinde çok uğraştıklarını ve amaçlarının oyunculara bir oyun içerisinde görebilecekleri en iyi hikayelerden birini sunmak olduğunu söyledi.

ALINTIDIR.
Call Of Dutynin her zaman hikayesi bu tarz oyunlarin en iyisi olmuştur zaten yine öyle olacak gibi
Ben Bu Oyundan Guzel Hikaye Bekliyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Ben oyunu E3'te gameplay'ini seyretmiştim. Oldukça farklı bir bakış açısı var oyunda. Bizi bu kadar umutlandırdıklarına göre güzel olacak gibi, bekliyorum.Gülümseme
2.5 yıl sürdüyse bizi güzel bi oyun bekliyor Açık Ağızlı Gülümseme
Gideri Var
Bence uzun sürmesi iyi olduğunu anlatmaz. Beklentilerinizi bozmak istemem ama .

Oyundan çok büyük bir beklentiniz varsa (bence )alt kısmı okumayın sizleri kırmak istemem.







TitanFall,Crysis,Sprinter Jack gibi oyunların toplanmasından oluşmuş . Bide şu sürekli filmlerde ek olarak bu oyundada teknoloji insanı ele geçiriyor en son trailerde screenshotlarda hep insanların kolunda metalik hidrolik cihazlar var . İnsanlar bir süre sonra bağımlı oluyor. Artık bu çihazlara bağlanarak iyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum? (Bence Kötü) Genede oynamak istiyenler için grafik düzeyi vs .. iyi gibi Size şimdiden iyi oyunlar
Referans URL