Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sigarayı Bıraktıran Çakmak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: XfDDRbl.jpg]

Sigarayı bırakmak gerçekten de çok zor bir iş. Bırakabilenleri takdir ediyoruz. Fakat bırakmayı sürekli deneyen ve bırakamayan tiryakiler için bu çakmak ideal.

Sigarayı bırakamayanlar ve bırakmak isteyenler, size Quitbit çakmak lazım. Zippoya benzeyen bu akıllı çakmak ile gün içinde kaçıncı sigarayı içtiğinizi, en son ne kadar zaman önce sigara içtiğinizi öğrenebilirsiniz. Hatta akıllı telefonunuza bağlayarak da sigara içme alışkanlığınızın değişme aralığını da öğrenebilirsiniz.

Quitbit’in diğer çakmaklardan tek farkı gaz ile değil elektrik ile çalışması.
Ne Kadar Bu ? Açık Ağızlı Gülümseme
Fiyat belli değil. Daha sadece bir proje Açık Ağızlı Gülümseme 50 bin dolarlık desteğe ihtiyaçları varmış. Sadece 13 bini toplanmış. Açık Ağızlı Gülümseme
güzel olur ama çok dayanıklı yapmaları gerek adam sigarayı içer içer çakmakta şu kadar sigara içtiniz yazar ben ne zaman içtim der çakmağı kırar
O dediğin Türkiye'de olur. Belki fiyatı pahalı olur onuda yapmazlar Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
talep yüksek olsun nasılda yaparlar Açık Ağızlı Gülümseme
Elektrikle çalışıyo diye alırlar Açık Ağızlı Gülümseme
Sigarayı bırakmak irade işidir, irade beyin desteklidir. Sigarayı bırakmakta zorlananlar kendine yeni bir beyin nakil ettirsinler. Milleti avuçlamak için her gün yeni ve saçma bir icat çıkartıyorlar. Bunlara para verenler de kerizler oluyor, yok sigarayı bıraktıran bant, yok sigarayı bıraktıran elma, yok sigarayı bıraktıran nikotin sigarası vs vs. Sigarayı bırakamayan kekolarda trilyonlarca para ödeyip zeki girişimcileri zengin ediyorlar.
Referans URL