Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Her Şeyi Değiştirecek Olan Gmail Güncellemesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: F4lSzV8.jpg]

Google’ın yaklaşık 10 yıl önce kullanıma sunduğu ve o zamandan beri çeşitli güncellemelerle kullanıcılar tarafından kolay kullanılan ve hizmet çeşitliliği nedeni ile çokça tercih edilen bir mail sistemi oldu. Ancak Google, mail servisinizi baş aşağı etmeye hazırlanıyor.

Ücretsiz olarak sunduğu Gmail servisinde topyekun bir güncellemeye gitmesi beklenen Google, Geek’in ortaya çıkardığı ekran görüntülerinden anladığımız kadarı ile öncelikle ekranın boyutları ile oynayacak ve sohbet uygulaması olan Hangouts’u yukarıya sabitlemiş görülen Google, aynı zamanda Gmail’in menüsünü de Google Drive’da olduğuna benzer bir hale getirmiş. Ayrıca şu an kullanımda olan yıldızlama seçeneğini de kaldırarak iğneyle tutturma seçeneği eklemiş; ki bu sistem kolay bir kullanışa sahipse yıldızlamadan daha kullanışlı olabilir.

[Resim: H2mOT1B.png]

Elbette Google’ın henüz taslak aşamasında olan bu güncellemesinin ne zaman geleceği ya da hangi hale geleceği, nasıl bir kılığa gireceği ve son kullanıcı versiyonunun nasıl görüneceği bilinmiyor; ancak elimizde bulunan taslaklar, gelen kutumuzun altının üstüne geleceğini gösteriyor.
Farketmezzzz dönmesende geri farketmez artık. )
Referans URL