Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple'ın Korkulu Rüyası Olan 3 Çin Markası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ejUOOgx.jpg]

Tasarım konusunda en başarılı telefonlardan biri olan Apple'ın iPhone serisi, birçok kişinin ilgisini çekmekte. Ancak her geçen gün Çin merkezli üreticiler, iPhone'a biraz daha yaklaşmakta.

iPhone her ne kadar tasarım ve donanım olarak başarılı bir akıllı telefon olsa da, fiyatından dolayı bazı kullanıcıların tepkisini çekiyor. Son zamanlarda uygun fiyat, büyük ekran, güçlü donanım ilkesiyle beraber tasarım anlayışını büyük bir ölçüde ilerleten Çinli üreticiler, Apple için tehdit oluşturmaya başladı.

Son zamanlarda haberlerimizde sıkça yer verdiğimiz Xiaomi, Lenovo, Huawei gibi markaların akıllı telefonları hem donanım hem de tasarım olarak oldukça şık görülmekte. Çin pazarında kendine iyi bir yer edinen bu markalar, tasarım anlayışını ve reklam yöntemlerini geliştirerek batının da ilgisini çekmeye başladı.

Çünkü kullanıcılar akıllı telefon alırken teknik detaylardan çok fiyatla ilgileniyorlar. Durum böyle olunca Apple dahil olmak üzere Samsung ve HTC'nin cihazları düşük bütçeli kişiler için pek alınabilir olmuyor.

Sosyal medyayı en iyi kullanan markalardan biri olan General Mobile, Discovery adlı modeli ile 1000 TL altı kategorisinde hala birinciliğini koruyor. Bu da reklam ve tanıtım konusunda sosyal medyanın ne kadar başarılı bir çözüm olup, uzak doğulu diğer markalar için iyi bir alternatif.
Referans URL