Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eğer İphone Telefonunuz Çalınırsa Bunu Sakın Yapmayın
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: GQEs3MD.jpg]

Hırsızların en çabuk ulaşıp en kolay elden çıkarabildikleri telefon olan iPhone sahibiyseniz ya da etrafınızdaki bir arkadaşınızda varsa çalınan telefonunun ardından yapmaması gereken şeyler var.

Çoğu iPhone sahibi “iPhonumu Bul” özelliğini kullansa da bu pek de akıllıca bir yöntem değil.

New York Times’ın haberine göre Amerikan Polisleri “iPhoneumu Bul” özelliğini kullanan mağdurlar için endişeleniyorlar. San Fransisko bölge savcısı George Gascón, “insanlar telefoların bulunduğu yerlere kendileri gitmeyi seçiyor, kimisi başarılı oluyor, fakat çoğu zarar görüyor” açıklaması ile devam eden haber, telefonu çalınan iPhone sahiplerine adeta bir uyarı niteliğinde.

Savcı Gascón, iPhone’un bu özelliğini tuzak olarak kullanan kötü insanların da olduğunun altını çizdi, gasp ve cinayet vakalarının da olduğunu belirtti. Bu durumla karşılaşan insanların ilk önce polisten yardım almaları gerektiğinin ısrarla altını çizen savcı, bir diğer seçeneğin ise telefonu uzaktan kilitlemek olarak aktardı.

Bu yıla kadar sadece iPhone’da olan bu özelliği Samsung da s5 modeli ile getirdi. Ayrıca bu işe yarayan uygulamalar da mevcut.

ALINTIDIR.
Referans URL