Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu Şifreyi Çözen 55 Bin Dolar Maaşla İşe Başlıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: xp0l8Ob.jpg]

Edward Snowden'in birçok bilgiyi dünya medyasına sızdırmasıyla, şu an bile basında bahsi geçen National Security Agency yani NSA, Twitter üzerinden ayda 55 bin Dolar maaş ile iş vereceğini açıkladı.

Amerika'nın siber alanda gözü ve kulağı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı, ayda 55 bin Dolar maaş ile birini işe alacağını açıkladı. Ancak sadece ufak bir şart var.

İşe kabul edilmeniz için tek yapmanız gerekn, NSA'in resmi Twiiter hesabı üzerinden yayınlanan ''tpfccdlfdtte pcaccplircdt dklpcfrp?qeiq lhpqlipqeodf gpwafopwprti izxndkiqpkii krirrifcapnc dxkdciqcafmd vkfpcadf'' şeklindeki şifreyi çözmek.

Eğer NSA'de çalışmak istiyorsanız, belki bu sizin için iyi bir fırsat olabilir. Tabi yayınlanan şifre, birçok kişi tarafından oldukça fazla merak edilmekte.

[Resim: 1X9YPFc.jpg]


ALINTIDIR.
Lanet olası Gladio Gülümseme
Vay canına Açık Ağızlı Gülümseme
Lanet olası Fedareller
Lanet olası aynasızlar Açık Ağızlı Gülümseme
Vallaha bunların parası haramdır bir kenarda kalsın googleye itanimülli (illüminatinin tersi ) yazınca NSA çıkıyor.
arkadsalr toplanin sifreyi cozelim Açık Ağızlı Gülümseme 1 yilimizi alir en azindan Açık Ağızlı Gülümseme
want to know what it takes to work at nsa?check back eachmong ad in mad as we explore careersessential to protect in your nation buyrun çözülmüş hali Açık Ağızlı Gülümseme
(11.05.2014 21:36)ZT Ghost Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]want to know what it takes to work at nsa?check back eachmong ad in mad as we explore careersessential to protect in your nation buyrun çözülmüş hali Açık Ağızlı Gülümseme

55 bini aldim sagol 100 tl kardes payi vererim Açık Ağızlı Gülümseme
Bana da ver Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL