Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyun çalışmıyor demeden önce inceleyin !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız oyunlarını yüklüyor ve çalıştıramıyor. Bunun nedeni oyun dosyalarının eksik olmasıdır. Genellikle arkadaşlarımız şu terreddüte düşüyor ''Oyun bozuk, Bu site hatalı oyun paylaşıyor, vs.''. Bu tür sorunlar için internet' de bir çok sorununun çözümü var. İşte şöyle bir kaç örnek;


1- Virüs programınız oyunları tehtit olarak görebilir ve bu yüzden oyunun dosyalarını silebilir. Bu yüzden virüs programınız kapalı olmalıdır.

2- Oyunun bilgisayardan bilgisayara göre değişik hatalar göstermektedir. Çözümlerini internet' de bulabilirsiniz. Mesela ''Call Of Duty Ghosts Ram Sorunu'' yazarsanız cevabını bulabilirsiniz.

3- Dll dosyaları virüs programları tarafından silinebiliyor. dll-files.com sitesinden milyonlarda dll dosyaları var burdan dll nin ismi yazarak indirebilirsiniz. Sonrada oyunun kurulu olduğu yere atın.

4- Oyunlar için bazı programlar gereklidir. (Steam, directx, ekran kartı güncellemeleri, diğer donanım güncellemeleri, Microsoft Visual C++, vs.) bu programlar oyun için %100 gereklidir. Bunları indirip güncel tutmak zorundasınız.

5- Bazen sisteminiz oyunun istediği sistemi karşılamıyorsa sıkıntı çıkar. (ram, işkemci, har disk, ekran kartı, bit (32-64) , uyuşmaz ve oyun sorun çıkarır. Bu yüzden yeni ve yeterli sistem satın almanız gereklidir.


Programlarınızı güncel tutmak için önerdiğimiz program ''Driver Booster''
Yararlı. Teşekkürler Gülümseme
Aynen Sizde Oyle Sorun Oluyor Bizim Bilgisayarimizda Niye Calisiyor Cunki Butun Proqramlar Var Yararli Konu Gülümseme
Yararlı. Eline Sağlık Gülümseme
Yargılamadan önce bir konu açsalar ve sorunlarını resimli şekilde anlatsalar ne güzel olacak.
Evet arkadaşlar araştırmadan yorum yazmayalım. teşekürler yararlı konu
Referans URL