Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: LG G3, Kalem ile Gelebilir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: kIi9OYf.jpg]

Bu ayın sonlarına doğru görücüye çıkması beklenen yeni LG G3'ün, her geçen gün yeni detayları ortaya çıkıyor. Bu sefer de G3'ün yayınlanan görselinde kalem olduğu göze çarptı.

Daha önce fiziksel olarak görüntülenen LG G3'ün yeni yayınlanan görselinde kalem bulunması ''Acaba yeni telefon Galaxy Note gibi mi olacak?'' sorularını dile getirdi. Telefonun üst köşesinde bulunan kalem, eğer gerçek üründe de bulunursa LG birçok açıdan kullanıcıların beğenisini kazanmış olacaktır.

Tabi bu görselin sahte olma olasılığı yok değil. Ancak bu görsel G3'ün Japonya'da çıkacak sürümüne ait olduğu da gelen bilgiler arasında yer almakta.

[Resim: mnmaYgZ.jpg]
Telefon sektoru cok sacmaladi. Adam akilli oyun yok piyasada ona ragmen 2 Gb Ram (ki bilgisayarda bile Battlefield 4: 8 Gb Ram istiyor.) 2.5 Ghz 4 Cekirdek islemci (O soyledigim Asus'ta bile Turbo Boost'suz 2.4 GHz islemci var) koyuyorlar telefonlara. Gercekten cok gereksiz bir sistem. Telefonlari tek kastirabilen oyun sanirim GTA: SA.

Benim herkese tavsiyem simdiki telefonlari almayin. Yakinda İntel islemci takar 8 Gb Ram koyarlar Laptop filan da kalmaz ortada. (İntel islemciye sahip bir telefon var, hatta Casper'in ilk telefonuydu. Ama pek iyi bir telefon degil.)
4 Gb ramli telefon üretileceğini duymuştum bir ara Açık Ağızlı Gülümseme
Hangi firma duyurmus?
Samsung diye hatırlıyorum, biraz beklersen tam içeriğini bulurum Açık Ağızlı Gülümseme

Yeni Nesil Samsung Akıllı Telefonlarda 4GB RAM Kullanılacak;
Samsung Electronics, sektörün ilk 8 gigabit veya 1 Gigabyte LPDDR4 belleğini geliştirdi. Sonraki nesil akıllı telefon ve tabletlerde kullanılması muhtemel bellek ile sektörde bir ilki başaran koreli devin yüksek performans sunan DDR4 belleğinin detayları haberimizde.

Samsung'un 20 nanometre sınıf işlemci teknolojisi kullanarak ürettiği 4GB LPDDR4 belleği, LPDDR3 veya DDR3 belleklere göre %50 daha yüksek performans, %40 daha az enerji tüketimi sunuyor. Saniyede pin başına 3200 megabit veri transferine imkan tanıyan yeni nesil bellek, LPDDR4 DRAM için standart bir teknik özellik olan Düşük Voltaj Salınımını Durdurma Mantığı girdi/çıktı arayüzünü kullanıyor.

Güney Koreli devin yeni 4GB belleği, mobil uygulamalar için üst düzey performans ve enerji verimliliği sunarken, son kullanıcıların işlemlerini daha hızlı yapabilmelerini, uygulamalardan daha hızlı yanıt alabilmelerini, daha gelişmiş özellikleri kullanabilmelerini ve daha yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip olmalarını sağlayacak. Tüm bu işlemlerin daha az pil tüketimiyle mümkün olması da yeni belleğin avantajlarından birisi.

Samsung'un yeni 4GB LPDDR4 RAM çözümünü sonraki nesil mobil cihazlarında kullanacağı tahmin ediliyor. Galaxy Note 3 cihazında kullanılan 3GB LPDDR3 (6GB) paket çözümünün bu yılın başlarında tanıtıldığını düşündüğümüzde 4GB RAM'li Note 4 görmemiz olası.

Haber: 30.12.2013 tarihli Açık Ağızlı Gülümseme
(10.05.2014 14:27)undercover1086 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Telefon sektoru cok sacmaladi. Adam akilli oyun yok piyasada ona ragmen 2 Gb Ram (ki bilgisayarda bile Battlefield 4: 8 Gb Ram istiyor.) 2.5 Ghz 4 Cekirdek islemci (O soyledigim Asus'ta bile Turbo Boost'suz 2.4 GHz islemci var) koyuyorlar telefonlara. Gercekten cok gereksiz bir sistem. Telefonlari tek kastirabilen oyun sanirim GTA: SA.

Benim herkese tavsiyem simdiki telefonlari almayin. Yakinda İntel islemci takar 8 Gb Ram koyarlar Laptop filan da kalmaz ortada. (İntel islemciye sahip bir telefon var, hatta Casper'in ilk telefonuydu. Ama pek iyi bir telefon degil.)

GTA San Andreas 1gb RAM 1.4ghz lık bir android cihazda kasmadan oynayabiliyor.
Samsung Yapabilir.
Referans URL