Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Slender Man Efsanesi Gerçek mi ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Slender Man Efsanesi Gerçek mi ?


Eski Alman yazıtlarında, eski Mısırlılar'ın duvar resimlerinde ve bu tarz eski çağ yapıtlarında sözü geçen, küçük yaştaki çocukları kaçırıp kendi yaşamını uzatan bir yaratıktır.
Bu yaratığa inanan, inanmayan veya kararsız bir çok kişi vardır. İster inanın ister inanmayın ama geçmişteki olayların bir kısmının gerçek olduğu kesin.

Medya ortaya çıkmadan önce


Çocuk kaçırılmaları ve ortada takım elbiseyle gezen birinin haberi kulaktan kulağa geziyordu. Ebeveynler çocukları kaybolmadan önce takım elbiseli 'kel' bir adam gördüklerini söylüyorlardı. Ebeveynleri bu adamın yanına gidemeden, adam çocuğu alıp götürüyordu ve bir daha da haber alınamıyordu.

Medya ortaya çıktığında


İnsanlar sürekli olarak polislere şikayette bulunuyordu. Bu şikayetler, çocuklarını taciz eden takım elbiseli bir adam ile ilgiliydi. Sonunda polis bu işe el atmaya karar verdi fakat ortada ne çocukları taciz eden bir adam vardı ne de takım elbise giymiş bir kel.

Fakat çocuklar kaybolmaya devam ediyordu. Günler geçtikçe bazı fotoğraflarda gariplikler keşfedildi. Çocukların oyun oynayıp eğlendiği sıradan bir parkın fotoğrafında, arkaplanda takım elbise giymiş kel ve yüzü olmayan bir adam...

Elbette çoğu fotoğrafta, fark edilmesi zor bir detaydı. Fakat bazı fotoğraflarda açık seçik belli oluyordu. Özellikle fotoğrafların eski olması dikkat çekiyordu, montaj olma ihtimali çok azdı.

[Resim: rMPbKF2.jpg]

[Resim: 9zErxgU.jpg]

Günümüz teknoloji çağında Slender Man ile ilgili bir sürü dedikodu ve döküman dolaşmakta. Bazıları Slender Man'ın oyun forumlarında yeni bir korku imajı yaratmak için oluşturulduğunu söylüyor.

Neyse, gelelim Slender Man'ın bu işi nasıl yaptığına. Bu bilgilerin nereden geldiği tam belli olmadığı için doğruluk payı da belli değil. Fakat ortak bir düşünce.

Slender Man, kurbanlarının psikolojisini bozmaya yönelik bir saldırı yapıyor. Onları uzaktan izleyerek korkutuyor. Kurbanı nereye giderse gitsin onu takip ediyor. Bazen hedefine yakın temasta bulunuyor ve bunun sonucunda etraftaki elektronik aletler bozuluyor.


yalan bunlar (anlatım için teşekkürler)
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Önemli Değil. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL