Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: BandFuse: Rock Legends Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Guitar Hero'lar, Rock Bandler tarihe karıştı haliyle. Ortada sadece dans ritim oyunları var müzik adına. Geçtiğimiz aylarda Rocksmith'in 2014 versiyonunun çıktığı öğrenildi ve piyasadaki tek gitar çalmaya izin veren o mu derken, BandFuse açıklandı.

Bir tane elektrogitara ve muhtemelen oyunun içinden çıkacak olan bir ara kabloya ihtiyacınız olacak. (Bir tarafı gitar jakı, diğer tarafı USB.)

Rocksmith'den farklı olarak BandFuse'da notalar GH misali dökülmüyor, gerçek gitar tablarının benzeri bir şekilde ekrana geliyor. Siz de vakti geldiğinde ilgili telin, ilgili perdesine elinizi koymaya çalışıp başarılı olmaya çalışıyorsunuz ki daha önce elinize gitar almadıysanız, her şey uzaylı işi gibi gelecektir.

Oyunun güzel tarafı da bu olacak; daha önce hiç gitar çalmamış biri bile oyundaki basit zorluk seviyesi sayesinde bir şeyler öğrenebilecek, çok iyi gitar çalan da daha zor seviyelerde kendini sınayabilecek. BandFuse ünlü gitaristleri de içeriğinde barındıracak.(Pakette değil, oyunda) Örneğin, Slash, hangi parmağınızı nereye koymanız gerektiğini anlatacak, parasız kaldığını anlamış olacağız. Lynyrd Skynyrd, Slash, Maroon 5, Coldplay, Five Finger Death Punch ve daha birçok grubun ve sanatçının şarkılarını çalmaya çalışacağımız oyunda, tam teşekküllü bir kariyer modu da yer alacak.

Parçaları yavaşlatıp notaları daha da iyi takip edebileceğimiz BandFuse, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor ve 2013'ün sonlarında piyasada olması bekleniyor.
Referans URL