Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Usnip 1.1 - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[afiş1234567890]https://i.imgur.com/5k3S0j7.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Usnip 1.1[/dosyaadı]

[boyut]38 MB[/boyut]

[hakkında]YouTube ve Video Sitelerinden Video İndirme Programı
İnternet üzerinden izlediğimiz videolar maalesef bilgisayarlarımızda tutulmuyorlar ve bir defa izlediğiniz videoyu yeniden izlemek istediğinizde bir daha aynı videonun internet bağlantısı üzerinden yüklenmesi gerekiyor. Bu durum ise kotalı internet kullanıcılarının kotalarının dolmasına neden oluyor ve kotasız kullanıcıların ise ağ bağlantısının işgal edilmesine sebep oluyor. Dolayısıyla sık sık tekrar izlenen müzik videoları gibi videoları bilgisayara indirerek onları yeniden indirmekten kurtulmak mecburi hale geliyor.[/hakkında]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://yadi.sk/d/LmBR6J1aMmnLv[/dosyalink]


İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklaınız.
Videoyu indirmeye mi yarıyor yoksa örneğin youtube dan izlediğimiz videoyu tekrar izlemek için açtığımızda yeniden yüklenmesini beklemiyormuyuz? Eğer sadece indirme programıysa IDM var buna gerek yok. Açıklarsanız sevinirim.
Yeniden yükleme yapmıyor.Kotalılar için ideal


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Anladım. Benim internet limitsiz de anlamadığım bi şekilde 75gb kotalıymış. İşte kota bitince ek ücret ödemeden hız yarıya düşüyormuş yeni öğrendim. Benim için iyi yani güzel paylaşım teşekkürler.
(29.04.2014 20:41)3mr3mt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Anladım. Benim internet limitsiz de anlamadığım bi şekilde 75gb kotalıymış. İşte kota bitince ek ücret ödemeden hız yarıya düşüyormuş yeni öğrendim. Benim için iyi yani güzel paylaşım teşekkürler.

Adil kullanım kotası oluyor o ki yine senin ki yüksekmiş genelde 50 gb olur.
Anlamak zor bu işleri. Sanırım internette her yaptığım iş (video izlemek dahil) bu kotadan yiyor galiba ki ben sadece download ettiğin dosyalardan yiyor sanırdım hep.
Program işime yarar dimi? İzlediğim videoyu başka zaman tekrar izlemek için açınca yeniden yükleme yapmıyor direk açıyor diye anladım?
direk indiriyor tekranr izlersen bilgisayardan acib izleye bilirsin Gülümseme

bu coklu secenek sunuyor o yuzden yapilmis
Kardeşim tam anlamadım şimdi bu izlediğin videou mu indiriyor Gülümseme
evet linki kopyala at videonun kalitesini sec ne formatda indirmek isdiyorsan indir yanliz yutubede indirmiyor baska baska sitelerde videoyu rahat izleye bilirsin
Bende IDM var video indirmek için aynı görevdemi diyom ha aynıysa bunu indirmeye gerek yok demek istyrum
Sayfalar: 1 2
Referans URL