Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İnternete yasaklar getiren yasa kabul edildi !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
TBMM Genel Kurulu'nda geçen haftadan bu yana görüşmeleri devam eden Torba Yasa Teklifi içinde bulunan internet erişimi ile ilgili maddeler görüşüldükten sonra kabul edildi.

Kabul edilen maddelere göre, internet ortamında yapılan yayın içeriği nedeniyle özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiğini iddia eden kişiler, TİB'e başvurarak doğrudan, içeriğe erişimin engellenmesini tedbirinin uygulanmasını isteyebilecek. Özel hayatın gizliliğinin ihlaline bağlı olarak, gecikmesinde sakınca bulunan hallerde, doğrudan TİB başkanının emri üzerine erişim engellenebilecek. Bu karara karşı sulh ceza mahkemesine itiraz edilebilecek. Erişim Sağlayıcıları Birliği kurulacak. Birliğe üye olmayan internet servis sağlayıcıları faaliyette bulunamayacak. Ticari amaçla olup olmadığına bakılmaksızın bütün internet toplu kullanım sağlayıcılar, konusu suç oluşturan içeriklere erişimin engellenmesi ve kullanıma ilişkin erişim kayıtlarının tutulması hususlarında yönetmelikle belirlenen tedbirleri almakla yükümlü olacak. Zorunlu olmadıkça internet sitesinde yapılan yayının tümüne yönelik erişimin engellenmesine karar verilemeyecek. TİB personelinin, kanunlar kapsamındaki görevlerini yerine getirirken görevin niteliğinden doğan ya da görevin ifası sırasında işledikleri iddia olunan suçlardan dolayı haklarında cezai soruşturma yapılması, TİB başkanı için ilişkili bakanın, diğer personel için ise kurum başkanının iznine bağlı olacak.

''Alıntıdır''

Not: Artık telif hakkı içeren siteler gözden geçirilecektir. Artık en çabuk haber yayan paylaşım aracımız yok olacak. Kimin ne yaptığını artık bilemeyeceğiz. Kısaca gözümüz artık bağlandı.
Herşeyimizi Engelliyolar ulaaa Açık Ağızlı Gülümseme
(06.02.2014 22:35)DarkAnqell | ZT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herşeyimizi Engelliyolar ulaaa Açık Ağızlı Gülümseme

Eynen.

Anket açılmıştır. Lütfen oy kullanınız.
Bu yasa halka yönelik değil ya hükümetle cemaat hesaplaşmasının bi parçası cemaati tamamen çıkartmak için bütün gücü tek merkezde toplama çabası.Ama yanlış karar halka yönelik olmasa bile halkı doğrudan etkileyecektir.
kullandım
VPN var Açık Ağızlı Gülümseme
Bizi Etkliyiyecek Bir Şey Yok Herkez Bir Söylemlerde
Aman ben oyun oynarım,filmimi izlerim gerisi benim için tırt hiç takmıyorum kafayı Açık Ağızlı Gülümseme Ama ilerde eğer youtube yasaklanırsa o zaman bozuşuruz Açık Ağızlı Gülümseme
gençler denemek için bir saatir yasaklı sitede izlorum bişeoasdadasdsoa
Referans URL