Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hizmetkar Albert Nobbs (2011) - Albert Nobbs - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rodrigo García

Senaryo: Gabriella Prekop , John Banville , Glenn Close

Ülke: İngiltere, İrlanda, Fransa, ABD

Tür: Dram , Romantik

IMDB Puanı: 6.7

Vizyon Tarihi: 20 Temmuz 2012 (Türkiye)

Bütçe: $8,000,000

Çekim Yeri: Dublin, County Dublin, İrlanda



[hakkinda]19. yüzyıl İrlanda’sında çalışmak ve hayatta kalmanın yanı sıra hem bağımsız hem de bekâr olarak yaşayabilmek için erkek kılığına giren bir kadının trajikomik hikâyesi... Erkek kılığına girip Dublin’in en lüks otelinde kâhya olarak çalışan Albert, bir gün yakışıklı bir ressamla tanışır. Otuz yıl boyunca erkek kıyafeti giydikten sonra, kendi hazırladığı kapana kısılmıştır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Phoebus : Bu filmde beni çeken bir şey vardı zaten, izleyince mutlaka seveceğimi hissediyordum bir şekilde. Nihayetinde de beni yanıltmadı. Glenn Close'a 'en iyi kadın oyuncu' oscarını yakıştırıyorum, ki layığıyla da hakediyor. Bence mutlaka izleyin.
Blocked : eyldz & mermaid52 Öncelikle teşekkkürler bu güzel çeviri için,elleriniz dert görmesin..Filme gelince bence harikuladeydi,eksik olan sonuydu,yani daha iyi bitebilirdi,ama ona ragmen film ilginç ve bir o kadarda sürükleyiciydi,sıkılmadan izleemekse o size kalmış bu tür filmlerden hoşlanıyorsanız,iyi bir film..Bence yardımcı kadın oyuncu ve en iyi kadın oyuncu dallarında bu seneki oscar töreninde katogeride es geçmeyebilir,çünkü oyunculuklar müthişti...Bneim tercihim 10 üzerinden 8 diyorum...İyi seyirler..

Küçük not: Böyle bir site olduğu için çok şanlıyız,iyiki varsın TürkçeAltyazı.Org
Nice uzun yıllara..........
Serkan Aydemir : Film pek bir senaryoya sahip değil. Konu ilginç gibi gelse de pek etkileyici bir gidişat bizi beklemiyor yalnız bu filmde çok daha büyük bir gerçek yatıyor. Ortaçağ avrupasının en acıklı gerçeği hem de. Kadına verilen değersizliği çok iyi anlatabilmiş bu film. Bu açıdan bakınca Oscar'a aday olması bence doğru bir karar. O dönemde yaşanan köle tarzı işçilerin durumunu çok iyi anlatmış. Günümüz Türkiye'sinde ve dünyada hala bu tarz köle olarak görülen üç kuruşluk işle dünyanın gücünü vererek çalışan insanların ki bu insanları yönetenler hiç uğraşmadan zengin olanlar, gerçekçi yüzünü bize bir kez daha hatırlatmaktadır. Kapital sistemden nefret etmenin tam anlatısıdır bu film. Yoksa pek şahane bir kurguya sahip olduğunu söylemem ;ama izlenebilir seviyede.

Saygılar

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/hizmetkar-albert-nobbs-albert-nobbs-9141.html[/upto]
[/hide]
Referans URL