Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Medyum (2012) - Red Lights - 360p - TÜRKÇE DUBLAJ İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[a]
Yönetmen: Rodrigo Cortés

Senaryo: Rodrigo Cortés

Ülke: İspanya, ABD

Tür: Dram , Korku , Gizem

IMDB Puanı: 6.2

Vizyon Tarihi: 28 Aralık 2012 (Türkiye)

Dağıtımcı: Pinema

Çekim Yeri: Barcelona, Catalonia, İspanya



[hakkinda]Bir psikolog ve asistanı metafizik (paranormal activity) üzerine çalışırlar ve bu çalışmalar onların dünya tarafından kabul edilmiş psişik olayları keşfetmelerine yol açar.

İnsan beyninin algı mekanizmalarını ve inanç ile bilim arasındaki sınırları araştıran psikolojik bir gerilim filmi olan RED LIGHTS metafizik dünyasından doğaüstü olguları ayıran iki rasyonalist bilim adamının deneyimlerini ve dünyaca ünlü bir medyumun özel güçlerinin çatışmasını anlatıyor. Kahramanların hepsinin geçmişinde açığa çıkmamış sırlar mevcut. Beklenmedik ayrıntılarla dolu bu karanlık hikayede tansiyon hiç düşmüyor.

Kıdemli doğaüstü olay araştırmacıları Dr. Margaret Matheson (Sigourney Weaver) ve Tom Buckley (Cillian Murphy), inanç şifacılığını ve hayaletlerle konuşma iddialarını Matheson’ın "kırmızı ışıklar" diye adlandırdığı bir yöntemle çürütmeye çalışmaktadır.

"Kırmızı ışıklar" sahnelenen her doğaüstü olayın ardındaki göze çarpmayan hilelerdir. Ancak efsanevi kör medyum Simon Silver (Robert De Niro) 30 yıllık aradan sonra geri döndüğünde, bir zamanlar korkusuz rakibi Matheson, Buckley'i işten vazgeçmesi için güçlü Silver’ın misilleme yapabileceğini söyleyerek uyarır.

Silver'ın itibarını sarsmaya kararlı olan Buckley ve gözde öğrencisi (Elizabeth Olsen) kaşıkları eğebilen ve zihin okuyan bu karizmatik medyumun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmak için ellerinden geleni yapar. Ama Buckley, misafiri insanın aklını başından alan sonuca doğru ilerlerken kendi öz inançlarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalır. [/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Serkan Aydemir : Prestij gibi sizi etkileyebilecek bir filmdi oysa...Peki ne oldu da bu film de sıradan hale geldi birden ? Başından beri merakla izlettiren film sonu itibariyle tam bir hayal kırıklığı. Kusursuz bir gerilimi var öncelikle ;ama kusurlu bir bitişin üzüntüsü içerisinde oluyorsunuz. Aslında bilindik bir kurgu. Yani Medyumluk gerçek mi değil mi ? Zaten paranormal etkisinden film sizi içine alıyor hemen. Sonuna kadar merakla izliyorsunuz. Lakin film gerekli senaryoyu elde edememiş. Oldu bitti bir sonla tamamlanması aldığı puanları düşürmeye yetiyor. Oyunculuk bence başarılıydı. Müzikler de öyle. Arşivlik bir yapım sayılabilecek boyutta. Tam anlamıyla tam olmayan bir yapım. Yine de uzun zamandır beni böyle etkilen bir film olmamıştı. En azında Zindan Adası'ndan beri.
cevirimvar : Cillian Murphy güzel bir rol oynuyor. Robert De Niro her zamanki gibi harika. Bence orta bölümleri biraz sıkıyor olsa da gayet başarılı bir yapım olmuş. Hele ki bu yıl çıkan onca anlamsız manasız ve saçma filmi düşününce. Bütün yorumların tersine ben şahsen filmin sonunu beğendim. Tahminimin ötesindeydi. Film gizemini bütün akışında koruyor. İsabetli olmuş.

İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim. 2012 yılı için iyi yapımlardan bir tanesi.
melancolic : Film başından sonuna takip ettirmeyi beceriyor ve hiç bir yeri sıkmıyor. Değindikleri konu da bence gayet başarılı. Aslına bakarsanız sonu da bence kötü değildi... Kötü değildi ancak eksikti....

Film bana yer yer The Prestige'i anımsattı.Ancak finale doğru o seviyeden gittikçe uzaklaştı. Görkemli ve daha açıklayıcı bir final lazımdı. Açıklayıcıdan kastım; Sürprizbozan: Göster Silver sadece bir saat sayesinde mi bu kadar meşhur bir adam oldu. Saat sayesinde mi kaşıkları büktü.

Bunları biraz açıklayabilselerdi çok daha farklı bir final olabilirdi... Ancak finalde malesef tek bir sürprize odaklanılmış. Diğer herşey es geçilmiş...

Yine de izlenebilecek bir film.

Fragman



360P İNDİR

[hide]
[upto]https://filmindiriyoruz.biz/medyum-red-lights-9163.html[/upto]
[/hide]
Referans URL