Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni nesil konsollar gittikçe PC’e benzemeye başladılar?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alienware’in genel yöneticisi Frank Azor damga vuran bir açıklama yaptı. Bilgisayarların oyun oynamak için daha uygun olduğunu düşündüklerini vurgulayan genel yönetici Frank Azor ayrıca şunları da söyledi;

“Eğer Sony ile Microsoft’un ne yaptığına bir bakarsanız şunu görürsünüz, onlar sadece bilgisayarları alıyorlar ve oturma odanıza koyuyorlar.Bu sizlere PC’nin oyun oynamak için en ideal seçim olduğunu söylüyor ve bundan daha iyisi de yok. Eğer yaptıklarına dikkatlice bakarsanız konsollarını bilgisayarlara benzetmeye çalıştıklarını görürsünüz ve her seferinde daha da çok benzetmeye çalışıyorlar.”

Azor konuşmasına devam ederken konsolların bilgisayarlardan neleri gördüklerini ve neleri taklit ettiklerini de anlattı;

“Mesela önceden PS3 veya Xbox’ta oyunları CD yoluyla oynuyordunuz fakat şimdi ise dijital olarak satın alıyorsunuz ama bildiğiniz gibi PC’de biz bunu çok uzun zamandır yapıyoruz zaten. Diğer bir örnek ise onlar konsollarına TV ile ilgili bağlantılar getiriyorlar ama biz bunu da yapmıştık. Diyeceğim her yaptığımızı onlarda yapacak gibi görünüyor.”

Frank Azor bu sözlerle konsollar çok büyük göndermeler de bulundu ve “PS4, Xbox One her sonraki sene yeniden başlamaya aday, fakat PC’ler şuanda bile her yerde mevcut” dedi.
Referans URL