Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kod Adı: Olympus (2013) Olympus Has Fallen TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

Guest

[afis1234567890]http://i.imgur.com/FVZOtqa.jpg[/afis1234567890]

[dosyadi]Kod Adı: Olympus (2013) Olympus Has Fallen TÜRKÇE DUBLAJ 720p Full Film İndir[/dosyadi]

[boyut]5.16 GB[/boyut]

[hakkinda]Mike Banning, Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajandır. Bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda trajik bir kaza meydana gelir. Banning'in tek bir simi kurtarma şansı vardır, o da tercihini eşini feda ederek Başkan'dan yana kullanır. Olay sonrası büroda herkes doğru yaptığını söyleyerek Mike'ı desteklese de saha görevinden alınarak masa başı bir işe atanır. Fakat ABD'yi hiç hesapta olmayan büyük bir saldırı beklemektedir. İçeriden köstebeklerin yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray büyük bir saldırıya ve ihanete uğrar. Başkan teröristlerce esir alınmıştır ve Pentagon'un eli kolu bağlıdır. Bu olağanüstü koşullar altında tek çareleri Mike'ın cesur ve kahramanca giriştiği kurtarma operasyonuna bağlıdır.

Yönetmenliğini King Arthur, Tears of the Sun ve Training Day gibi aksiyon filmlerinden tanıdığımız Antoine Fuqua'ın üstlendiği filmin senaryosu ise ilk yapımlarına imza atan Creighton Rothenberger ve Katrin Benedikt ikilisine ait. Filmin başrolünde Gerard Butler yer alırken kadroda kendisine Aaron Eckhart, Ashley Judd ve Morgan Freeman eşlik ediyor.[/hakkinda]

[yorumlar][/yorumlar]

Çok şükür Amerika var. Yoksa nereden görecektik böyle filmleri. Adamlar dünyayı sömürmek ve gövde gösterisi yapmak için silahlar üretmeye başladı. Bizler de onlardan alarak dünyayı iyice boka sürükledik. Yapılan bombardıman uçakları, tanksavarlar, jetler metler derken oldu mu sana her yer terör alanı. Şunu da söyleyeyim bir gün bu olacak. Ne devletler yıkıldı ABD'de gidecek ve olan yine masum halka olacak. Hay ben şu yönetenlerin Call of Duty beyinlerine.

Filme gelince. Film beklediğim gibi aksiyonu bol bir şekilde bizleri karşılıyor. Gündemi olası bir sorunla birleştirip Kore'yi düşman ilan ediyorlar. Gözünü sevim senin Hollywood. Tabi mantık hataları var filmde özellikle polislerin o gün izine çıkmış olmaları ilginç bir durum. Biz de bile polis Taksim'e 5 dakkaya geliyor.
Klişe...Koreli düşmanlar(ki bazen rusya,çin ve yahut herhangi müslüman ülkesi ) beyaz sarayı ele geçiriyor..Aksiyonu idare eder...Görüntü teknikleri ve Gerard olmasa izlemezdim doğrusu...Freeman bile kurtaramadı...Eckhart'tan nefret ederim zaten Kara Şövalye filminde bile zor tahammül ediyordum...Bu Filmde tek özendiğim şey işin siyasi boyutu...Yani adamlar Önemli bir devlet şahsiyetini suikast hedefi haline getirip ve simgeleri haline gelen binayla birlikte işin tehdit kısmını izleyiciye sunuyor...Bunu Türkiye de yapsan,çoğu insan ayağa kalkar...Ya da izin vermezler...Kısacası imkansız Güzel film. Aksiyonun hakkını vermişler. İnsanlar her şeye siyasi yaklaşmayı sevdiği için düşük puan verilmiş ama aldanmayın. 7 puanı kesinlikle hak eder ama ben 8 verdim.

[birseyyazma][/birseyyazma]

[center]

[/center]

[birseyyazma2][/birseyyazma2]
[center] Türkçe [/center]

[hide2]
[mega]http://bit.ly/1KJZtMT[/mega]
[user]http://bit.ly/1QuI4q4[/user]
[upto]http://bit.ly/1i5z5jk[/upto]
[/hide2]

[hizliyazi][/hizliyazi]
Referans URL