Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İnternet Yavaşlamasına Çözüm.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bildiğiniz üzere dün yaşanan olaydan sonra tüm ülkede internet aşırı derecede yavaşladı. Ben bir yöntemini buldum işe de yaradı. Ancak Twitter ve Facebook için geçerli olmamakta . Diğer sitelere sorunsuz girmektedir . Ben Airties marka Modemlere Göre Anlatıyorum Sizde Bulabilirsiniz.


- Öncelikle Tarayıcı URL bölümüne
192.168.2.1 veya
192.168.1.1 yazın hangisi çıkarsa.

- Karşınıza gelen ekranda, [b]kullanıcı adına admin şifre kısmına ttnet yazın . Eğer Superonline kullanıyorsanız, kullanıcı adına admin, şifreye superonline yazın. (Bilmeniz gereken şudur ki, bu kullanıcı adı ve şifreleri kullanmak için modem bilgilerini değiştirmemiş olmanız gerekir.

- Çıkan ekranın sol köşesinden Kablosuza Tıklayın.

- Onun altında hemen sekmeler halinde yazılar bulunuyor. Oradan Kablosuz Ağ Ayarlarına Tıklayın.

- Çıkan ekranda (ortada) sıralı şekilde Frekans , Mod , Kanal vs şeyler yazıyor ve altında da kablosuz kullanıcı adınız ve şifreniz yazıyor. Bizim işimiz Kanal ile . Kanal genellikle auto olur. Siz onu auto yerine 12 yapın ve kaydedin.
[/b]


Denendi Ve Bende Sorunsuz Çalışıyor.
Güzel bir Konu Olmuş Recep.

Samet ÖZTÜRK
"Çıkan ekrana kullanıcı adına admin şifre kısmına ttnet yazın . Eğer superonline ise kullanıcı adına admin şifreye superonline yazın." bölümünü değiştirmek lazım.
Modemin altında kullanıcı adı ve şifre yazar genelde ordan bakarakta yapılabilir.
Serkan abi o kullanıcı adi şifre wifi kullanici adi ve sifresi bununla bir alakası bulunmuyor.
(11.10.2015 17:42)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serkan abi o kullanıcı adi şifre wifi kullanici adi ve sifresi bununla bir alakası bulunmuyor.

Yok wifi falan değil direk modem panel kullanıcı adı ve şifresi araştırabilirsin. Benim tp-link ve zyxel markalı iki modemimde de böyleydi. Belki senin ki ttnet de geldiği için olabilir.
Ellerine saglik recep...
Bende nedense yavaşlama yok... ellerine sağlık Gülümseme
Yavaşlama yok..Eline sağlık Gülümseme
Bendede yavaşlama yokta senin yavaşlamanın çözülmesinin sebebi farklıdır çünkü kanalı değiştirmen internet hızını etkileyecek bir şey değil.
Referans URL