Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: YouTube’a Android Oyunları İçin Canlı Yayın Desteği Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: youtube-a-android-oyunlari-icin-canli-ya...05x290.jpg]
YouTube Gaming ile birlikte oyun yayı nları konusunda Twitch gibi platformların da payına göz diken YouTube, yakında Android işletim sistemli cihazlar ile direkt yayın yapma seçeneği de sunacak
Android telefon ya da tabletlerden direkt yapılacak olan bu canlı yayınlar, henüz bir resmiyet kazanmamış olsa da muhtemelen YouTube’un gaming alt sitesinde yayınlanacak.

Resmi bir tarih de verilmemiş olan bu uygulamanın, “çok yakında” başlığı altında bulunduğu ve YouTube Gaming’in Japonya versiyonu ile birlikte aktif hale geleceği söyleniyor.

YouTube Gaming’in küresel yöneticisi Ryan Wyatt, canlı yayınların Japonya’da çok popüler olacağını söylerken mobil oyunların da Japonya’nın oyun kültürünü tanımladığını ve diğer ülkelerden çok daha fazla tercih edildiğini dile getirdi.

Ryan Wyatt ayrıca, çok fazla tercih edilen ve sevilen bu oyunların kolayca cihazlarından direkt olarak yayınlanabilmesinin insanlar için çok büyük bir avantaj olacağını dile getirirken “ekranımızdaki görüntüyü aynı anda yayınlayabilmek sektör ve kitle için de çok büyük bir katkı olacak” ifadesini kullandı.

YouTube Gaming ile oyun ve oyuncu topluluklarına göz diken YouTube, bakalım yarattığı hareketlilik kadar başarılı olup gerçekten diğer platformların payını azaltabilecek mi?
Referans URL