Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Sızdırıldı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Oyun satın almaktan çok bizim için "çıkış tarihi tellağı" olarak bilinen GameStop yine harika bir açık verdi. Mafia 3'ü online satış mağazasına ekleyen firma, oyunun çıkış tarihini de listeye eklemiş görünüyor. Eğer bir gecikme yaşanmassa Mafia 3 büyük ihtimalle 26 Nisan 2016'da resmi çıkışını gerçekleştirecek. Çünkü GameStop yalan söylemez.

[Resim: zVj4vO.png]

Uzun süredir dedikodusu dönen Mafia 3 bildiğimiz gibi geçtiğimiz Gamescom 2015'te doğrulanmış, herkesin beyni yanmıştı. Geliştirici Hangar 13 ve yayıncı 2K Games'in işbirliğinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek oyun, müthiş seriyi üçlemeye taşıyacak, yeni oynanış mekaniği ve hikayesiyle şüphesiz yine unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Satış fiyatı da bir PlayStation 4 oyununa göre son derece normal olduğu için GameStop'tan çıkan bu sızıntının yanıltıcı olma ihtimali çok düşük. Elbette 2K Games'ten bu sızıntıya karşın herhangi bir açıklama gelmediği için kesin konuşmak doğru olmaz. Ama hey, şimdiden bunun doğru olduğunu siz de biliyorsunuz!

Sayfanın kaldırılma riskine karşın hemen GameStop'un sitesine uğrayarak oyunu kendiniz aratabilirsiniz.
Süper bir CTRL+V Yöntemi Açık Ağızlı Gülümseme bunu bende yaparım Açık Ağızlı Gülümseme sadece şakaydı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
yazılar alıntı tabii ki elimde yazacak halim kendi kafamdan yazamam resimler kendı uploadım
(27.08.2015 18:35)YusufCkr Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Süper bir CTRL+V Yöntemi Açık Ağızlı Gülümseme bunu bende yaparım Açık Ağızlı Gülümseme sadece şakaydı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme

Alıntı yaptığını herkes biliyor ve anlıyor zaten. Artık bu tip yorumlar yazmamanızı öneririm.
Teşekkürler çıksa da oynasak Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL